Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Akka Alinda, Kiris

Turecký hotel Akka Alinda u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Akka Alinda se nachází v prázdninové oblasti Kiris v Turecku, přímo u hotelové oblázkovo-písečné pláže. Najdete ho na nádherně klidném místě, s fantastickým výhledem na moře a pohoří Taurus.

Od města Kemer s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je vzdálen asi 7 km, dostanete se do něj místní autobusovou dopravou, tzv. dolmuší, nebo taxi. Letovisko Antalya je 50 km daleko, letiště cca 65 km.

Zařízení

Luxusní, částečně zrekonstruovaný hotelový komplex se skládá z 5-patrové hlavní budovy a 3 vedlejších budov, celkem nabízí k ubytování 410 pokojů. Dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí, posezení, výtahy, internetové připojení WLAN (v ceně) a internetový terminál (za příplatek), lobby bar, bufetová restaurace, 2 á-la-carte restaurace (za poplatek), bary, turecké kavárny, TV koutek, diskotéka, obchody, kadeřnictví, lázeňské a wellness centrum.

Venkovní areál nabízí 3 sladkovodní plavecké bazény, jeden z nich má dvě skluzavky, dětský bazén, sluneční terasu, amfiteátr, dětské hřiště, pool-/snack bar, plážový bar. Slunečníky, lehátka a podložky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, plážové osušky na kauci.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít 2 tenisové kurty, plážový volejbal, stolní tenis, badminton, šipky, bocciu, step aerobic, aerobik, gymnastiku, vodní aerobic, fitness centrum a wellness centrum s jacuzzi, tureckými lázněmi a saunou. Hotel přes den pořádá sportovní animace a hry, pro děti mini club, večer zábavné programy se show a živou hudbou.

Za poplatek je osvětlení pro tenisové kurty, biliár, masáže, procedury v lázních a wellness centru, různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů, Sudeya Spa Center - kosmetické ošetření, shiatsu, thajské a antistresové masáže.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, TV se satelitním příjmem, mini ledničkou, klimatizací (centrálně řízenou), balkónem.

Rodinné pokoje (3 - 4 osoby) mají stejné vybavení pokoje, ale mají 2 ložnice v mezonetovém stylu (ve vedlejší budově) nebo se spojovacími dveřmi. Min. obsazení: 2 dospělí + 1 dítě, max. obsazení: 4 dospělé osoby.

Stravování

All Inclusive - Snídaně, obědy a večeře formou bufetu (včetně dietního koutku), pozdní snídaně (10.00-11.00 hodin), přes den různé občerstvení, odpolední káva, čaj a pečivo, půlnoční snack, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00 - 24.00 hodin a na diskotéce 23.00 - 02.00 hodin. Denně naplněný mini bar na pokoji vodou, pivem a nealkoholickými nápoji.

(údaje jsou z roku 2012)

Turecký hotel Akka Alinda s pláží
Turecký hotel Akka Alinda s bazénem
Turecký hotel Akka Alinda s restaurací
Turecký hotel Akka Alinda - ubytování

Místo

Hotel Akka Alinda, Kiris 36° 34' 27.4404" N, 30° 34' 59.052" E
Location

Turecko na Facebooku