Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Delphin Diva, Lara

Turecký hotel Delphin Diva, Lara

Poloha

5-hvězdičkový hotel Delphin Diva je postaven přímo u dlouhé a dobře udržované písečno - oblázkové pláže Lara v Turecku.

V blízkém okolí hotelu se nacházejí různé nákupní a zábavní příležitosti.

Další obchody, bary a restaurace najdete v centru města Antalya vzdáleném asi 15 km, kam se dostanete místní autobusovou dopravou. Letiště v Antalyi je cca 10 km daleko.

Zařízení

Komfortní hotel nabízí k ubytování více než 460 pokojů, které jsou umístěné v 6-patrové budově, obklopené krásnou a rozlehlou zahradou s palmami.

Dále k jeho zařízení patří recepce se směnárnou, elegantní foyer s posezením, TV místnost, panoramatický výtah, internetová kavárna (za poplatek), internetové připojení WLAN, několik barů, restaurace s venkovní terasou, 7 á-la-carte restaurací (turecká, italská, japonská, sushi, kuchyně Dálného Východu, mexické a rybí speciality), obchody.

Ve venkovních prostorách je umístěn bazénový komplex (cca 2300 m²) s tobogány, dětský bazén, dětské hřiště, sluneční terasa, pool- / snack bar. U bazénu i na pláži jsou lehátka, matrace a slunečníky k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je v rámci all inclusive zdarma k dispozici fitness centrum, stolní tenis, tenisový kurt, plážový volejbal, boccia, kánoe, šlapadla, surfování (s licencí). V ceně je také wellness centrum s krytým bazénem (cca 135 m², v provozu mimo hlavní sezónu), whirlpoolem, parní lázní, saunou a hamámem.

Hotel pravidelně pořádá animační programy, večerní zábavu, živou hudbu, diskotéku a filmová představení. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 12 let)

Za poplatek je biliár, počítačové hry, tenisové vybavení, bowling, motorizované vodní sporty na pláži (místní poskytovatelé), různé kosmetické procedury a masáže ve wellness centru.

Ubytování

Luxusně zařízené pokoje (ca. 26 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem s hudebními kanály, přístrojem na přípravu kávy / čaje, mini barem, trezorem, klimatizací / topením, balkónem s posezením. Za příplatek je možný boční nebo přímý výhled na moře.

K dispozici jsou také rodinné pokoje (ca. 47 m²) v mezonetovém stylu, s bočním výhledem na moře.

Stravování

All inclusive - bohaté snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, do 11:00 hodin pozdní kontinentální snídaně, po celý den různé občerstvení, zmrzlina, odpolední káva, čaj, pečivo a koláče, půlnoční občerstvení, po 24 hodin místní a některé dovozové alkoholické a nealkoholické nápoje, 1 x za osobu / pobyt večeře v jedné z á-la-carte restaurací (rezervace předem nutná), nedělní brunch se šampaňským.

(údaje jsou z roku 2014)

na mapě: 36.8549988,30.8708314

Turecký hotel Delphin Diva s bazénem
Turecký hotel Delphin Diva s pláží
Turecký hotel Delphin Diva s vnitřním bazénem
Turecký hotel Delphin Diva s tobogány
Turecký hotel Delphin Diva s restaurací
Turecký hotel Delphin Diva - ubytování

Turecko na Facebooku