Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Diamond Of Bodrum, Bodrum

Turecký hotel Diamond Of Bodrum s bazénem

Poloha

4-hvězdičkový hotel Diamond Of Bodrum se nachází jen pár minut chůze od centra města Bodrum, přímo u veřejné písečno-oblázkové pláže. Mezi hotelem a pláží vede malá silnice, k pláži se dostanete podchodem, kde má hotel vlastní úsek.

Hotel nabízí nádherný výhled na záliv a řecký ostrov Kos. Vzdálenost od letiště Bodrum - Milas je cca 35 km. Před hotelem je zastávka pravidelné veřejné autobusové dopravy.

Zařízení

Prázdninový komplex navržený v přírodním kameni, dřevě a skle nabízí k ubytování 214 pokojů, které jsou rozmístěny v hlavní 8-patrové budově a několika 2-patrových vedlejších budovách.

Dále k jeho zařízení patří moderní vstupní hala s recepcí, elegantním posezením a s lobby barem, hlavní restaurace s terasou a panoramatickým výhledem, á-la-carte restaurace (rybí pokrmy), několik barů, herní sál, internetový koutek a připojení Wi-Fi v prostorách recepce (zdarma), obchody a wellness centrum.

V krásně upravené zahradě je umístěn plavecký bazén a samostatný dětský bazén, sluneční terasa, pool-/ snack bar, plážový bar. U bazénu a na hotelovém úseku pláže jsou lehátka, slunečníky a osušky k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je stolní tenis, plážový volejbal, šipky, posilovna, sauna a turecké lázně ve wellness centru, v hlavní sezóně mini club pro děti 4 -12 let, hotel také pořádá denní animace a příležitostný večerní program.

Za poplatek je biliár, masáže a jiné procedury ve wellness centru, potápění a různé další vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, satelitní TV s hudebním kanálem, minibarem (za poplatek), trezorem, klimatizací (centrálně řízenou), některé pokoje mají balkón. Výhled na moře je za příplatek.

Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější, mají navíc další ložnici a výhled na moře.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, přes den různé občerstvení, odpolední káva / čaj a sušenky, půlnoční polévka. 1x za pobyt je možné večeřet v à-la-carte restauraci (po předchozí rezervaci). V ceně jsou také různé místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 hodin, na pláži jen do 18.00 hodin.

V all inclusive není zahrnuto: všechny importované nápoje, čerstvé vymačkané šťávy, nápoje v à-la-carte restauraci, vitamínový bar a pokojový servis, prádelna.

(údaje jsou z roku 2012)

Turecký hotel Diamond Of Bodrum - možnost ubytování

Místo

Hotel Diamond Of Bodrum 37° 1' 42.9132" N, 27° 26' 30.6204" E
Location

Turecko na Facebooku