Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Isil Club, Torba (Bodrum)

Turecký hotel Isil Club u moře

Poloha

5-hvězdičkový hotel Isil Club se nachází v pěkné zátoce Torba, přímo u menší hotelové, písečno - oblázkové pláže. Letovisko Bodrum s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je vzdálené asi 8 km, dopravu zajišťují místní taxi a minibusy. Transfer z letiště Bodrum trvá přibližně 30 minut.

Zařízení

Tento hotelový komplex nabízí k ubytování 280 pokojů, které jsou umístěné v hlavní budově a několika terasovitě postavených bungalovech. K dalšímu zařízení patří přijímací hala s recepcí a s posezením, internetové připojení WLAN (zdarma), bufetová restaurace s venkovní terasou, 2 restaurace á-la-carte, snack restaurant, několik barů, TV místnost, konferenční místnost, mini market, butiky, kadeřnictví.

V udržované zahradě jsou umístěny dva sladkovodní plavecké bazény (1 z nich je se skluzavkami), oddělený dětský bazén, dětské hřiště, sluneční terasa, pool- / snack bar. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou na pláži i u bazénu k dispozici zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou 3 tenisové kurty (rakety a osvětlení za poplatek), mini fotbal, basketbal, volejbal, stolní tenis, lukostřelba, šipky, biliár, fitness centrum, kurzy tance, aerobik, gymnastika, wellness centrum se saunou, hamámem a jacuzzi, nemotorizované vodní sporty ( kánoe, šlapadla, surfování a katamarán s licencí).

Hotel pravidelně pořádá animační programy, večerní show a příležitostně živou hudbu. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 -12 let). Za poplatek jsou masáže a další procedury ve wellness centru, motorizované vodní sporty od místních provozovatelů.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje v hlavní budově jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, televizí se satelitem, bezdrátovým připojením k internetu (zdarma), minibarem, konvicí na čaj nebo kávu, trezorem, klimatizací (individuálně regulovatelnou), balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady. Postranní výhled na moře je za příplatek.

Pokoje v bungalovech mají podobné vybavení jako pokoje v hlavní budově, mají výhled na zahradu a nemají připojení k internetu.

Rodinné pokoje v bungalovech mají 2 ložnice propojené dveřmi a 2 koupelny. Min. obsazení: 2 dospělí + 2 děti, max. obsazení: 3 dospělí + 2 děti.

Stravování

All inclusive - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, různé snacky po celý den, odpolední káva, čaj a koláče, občerstvení o půlnoci. 1 x během pobytu je možno zarezervovat si večeři v restauraci á-la-carte (italská kuchyně a rybí pokrmy). Místní alkoholické a nealko nápoje po 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Turecký hotel Isil Club s bazénem
Turecký hotel Isil Club s terasou
Turecký hotel Isil Club s bungalovem
Turecký hotel Isil Club - ubytování

Místo

Hotel Isil Club, Torba 37° 5' 7.6308" N, 27° 28' 36.822" E
Location

Turecko na Facebooku