Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kervansaray Resort Bodrum, Torba

Turecký hotel Kervansaray Resort Bodrum u moře

Hotel Kervansaray Resort Bodrum se nachází v oblasti Torba, je postaven nad mořem a budete z něj mít nádherný výhled. U moře je vybudována terasa ke koupání, ke které se dá sjet výtahem nebo dojít pěšky po schodech. Letovisko Bodrum s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 11 km, centrum Torby 7 km. Doprava je zajištěna taxíky a minibusy.

Tento rozlehlý, terasovitě postavený resort nabízí k ubytování přes 460 pokojů, které jsou rozděleny v jedné 5-patrové hlavní budově, několika bungalovech a vedlejších budovách. Dále k hotelovému zařízení patří přijímací hala s recepcí, posezení, výtahy, internnetový koutek (za poplatek), bufetová restaurace s terasou, 3 restaurace á-la-carte (otevřeny 5 dní v týdnu), bary, televizní místnost, obchody, kadeřnictví, pokojová služba a lékařská ordinace (v určité hodiny).

V pečlivě udržovaných venkovních prostorách najdete 3 plavecké bazény se sladkou vodou (1 z nich má 2 skluzavky), oddělený dětský bazén, terasu ke slunění, pool-/snackbar a diskotéku pod širým nebem (15.6. – 15.9.). Na pláži je od 15. 5. do 30. 9. otevřen beachbar. Slunečníky, lehátka a podložky jsou u bazénu i na plošině ke koupání k zapůjčení zdarma, ručníky na kauci.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), volejbal, basketbal, minigolf, šipky, biliár, stolní tenis, aerobik, step aerobik, fitcentrum, sauna, turecké lázně, jacuzzi, šlapadla, kánoe, windsurfing (s průkazem). Pro děti od 4 do 12 let je v provozu miniklub a hřiště. Hotel přes den pořádá různé animace a hry, večer show.
Za poplatek lze využít masáže a na pláži různé vodní sportovní aktivity, které nabízejí místní provozovatelé.

Komfortně zařízené pokoje v hlavní budově jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, minibarem (včetně vody při příjezdu), trezorem, telefonem, TV se satelitním příjmem a s hudebním kanálem, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Pokoje v bungalovech jsou zařízené podobně, ale některé mají francouzský balkón nebo terasu nebo jsou bez balkónu i terasy.
Clubové pokoje jsou v samostatné budově vedle vchodu, bez balkónu i terasy.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, přes den různé snacky, odpolední káva, čaj a pečivo, půlnoční občerstvení. 1 x během pobytu lze večeřet v restauraci á-la-carte (rezervace předem je nutná). V ceně jsou místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin, lednička na pokoji je při příjezdu doplněna vodou.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel Kervansaray Resort Bodrum
Turecký hotel Kervansaray Resort Bodrum s bazénem
Turecký hotel Kervansaray Resort Bodrum - ubytování

Místo

Hotel Kervansaray Resort Bodrum 37° 5' 59.1072" N, 27° 29' 46.8564" E

Komentáře

Když se to vezme kolem a kolem, byla to pěkná relaxační dovolená u vody. Hotelový komplex byl opravdu velmi rozlehlý, takže jsme si mohli teprve u večeře všimnout kolik hostů je zde ubytovaných. Pokoje byly trochu malé a nesplňovaly pěti hvězdičkový standard. Musím však říct, že jsme se v pokoji téměř nezdržovali. Personál byl velmi snaživý, ale velmi těžko jsme se domlouvali, protože jim chyběly jazykové znalosti. Hotel leží přímo u moře, ale nemá žádnou pláž. Na břehu byla terasa s žebříkem, který vedl do moře, lehátka zde byla k dispozici. V moři byly vybudovány umělé ostrůvky, na kterých se dalo také ležet. To bylo fajn, pláž jsme přesto postrádali. Hotel se nachází poněkud stranou dění, dolmuší se však dá dojet pohodlně až do Bodrumu, kde je dostatek obchodů, restaurací a zábavy. Protože jsme zde ale byli s malým dítětem, stejně to nepřipadalo v úvahu. V hotelu je fitcentrum, vypadalo čistě a bylo vybaveno poměrně moderními stroji. K dispozici byly také tenisové kurty a daly se vypůjčit tenisové rakety. Zábavní program neodpovídal mému vkusu. Bylo to proto, že v hotelu bylo ubytováno mnoho hostů různých národností – převážně Belgičané a Francouzi, dále Rusové a Angličané, a pár Němců. Tomu odpovídaly také jazykové znalosti personálu. U hotelu bylo možno využít 3 bazény, jeden bazén byl menší a trochu stranou, k dalšímu patřily 2 pěkné skluzavky, na kterých se pobavili všichni, mladí i staří. Uprostřed velkého bazénu se dalo lehnout a přímo vedle něj byl bar. Mohli jsme sedět ve vodě a zároveň si vychutnávat dobré nápoje. Kromě toho byl vedle dětský bazén s malou skluzavkou. Lehátek a slunečníků bylo u bazénů dost. Děti zde měly dost možností jak se vydovádět a to jak na hřišti tak v dětském bazénu na klouzačce.
Location

Turecko na Facebooku