Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Parilti, Bodrum

Turecký hotel Parilti

3-hvězdičkový hotel Parilti se nachází jen asi 100 metrů od mírně se svažující písečné pláže.

Město Bodrum s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 12 km a mezinárodní letiště v Bodrumu asi 40 km. Dopravu zajišťují místní minibusy a taxíky.

Hotel nabízí k ubytování více než 65 pokojů, k jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), restaurace s národní a mezinárodní kuchyní, bar, televizní a konferenční místnost.

V udržované zahradě najdete plavecký bazén se sladkou vodou a oddělený dětský bazén. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zahrnuty v ceně ubytování.

V ceně ubytování je animační program, stolní tenis a šipky. Za poplatek je možno zahrát si biliár a vyzkoušet vodní sportovní aktivity od místních provozovatelů na pláži.

K vybavení dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky patří sprcha a WC, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, televize se satelitem, klimatizace a balkón.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky od 15 do 17 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10 do 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel Parilti s bazénem
Turecký hotel Parilti - ubytování

Místo

Hotel Parilti 37° 1' 21.8532" N, 27° 20' 48.9444" E

Komentáře

Velmi jsme si tady odpočinuli a byli jsme spokojeni s tím, co nám bylo nabídnuto za relativně příznivou cenu. Určitě sem rádi přijedeme znovu! V poměru ceny a služeb bylo vše v pořádku a ani jsme neočekávali víc. Poukázala bych jen na to, že je naproti minaret a každé ráno o půl šesté vyzývá muezzin k modlitbě. Vše odpovídalo 3 hvězdičkovému hotelu (berme v úvahu turecké poměry). Obsluha byla velmi milá, při sbírání nádobí někdy příliš rychlá. Prostředí zde bylo klidné, pravá dovolená pro milovníky pláží a koupání, nejbližší větší obec byl Bodrum, ve kterém bylo dost možností jak si užít nočního života a nakupování, jsou zde k vidění i nějaké památky. Autobusy vás dopraví kamkoliv. Na snídani byla každý den stejná nabídka, ale obědy a večeře byly bohaté a rozmanité. Na pláži byla možnost zasportovat si, byly zde dokonce vystaveny různé posilovací stroje, což nám přišlo směšné. V hotelu byl k dispozici pouze stolní tenis. Pláž byla zčásti oblázková, ale dala se najít i písečná část s mělkou vodou. Bazén byl ok, ale skoro jsme jej nevyužili.
Location

Turecko na Facebooku