Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rixos Göcek, Göcek

Turecký hotel Rixos Göcek

Poloha

5-hvězdičkový hotel Rixos Göcek je umístěn v krásné zátoce Göcek v Turecku, přímo u soukromé hotelové zátoky s písečno - oblázkovou pláží s molem a platformou ke koupání.

Různé jachetní přístavy jsou vzdálené jen pár minut chůze, centrum obce Göcek je asi 1 km daleko. Nejbližší velké město Dalaman s nákupními a zábavními možnostmi je cca 20 km daleko. Spojení taxi a minibusem je k dispozici.

Zařízení

Tento oblíbený prázdninový resort nabízí k ubytování téměř 200 pokojů, které jsou rozdělené do 2-patrové hlavní budovy a 14 vil. K dalšímu zařízení patří vstupní hala s recepcí, posezení a lobby bar, internetové připojení WLAN (v ceně), bufetová restaurace s venkovní terasou, 2 á-la-carte restaurace (za poplatek), bary a mini market.

Ve venkovních prostorech se nachází velký plavecký bazén se sluneční terasou, oddělený dětský bazén, sluneční terasa, pool / snack bar. Na pláži se nachází plážový bar. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mají k dispozici zdarma 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), volejbal, basketbal, lukostřelbu, šlapadla a wellness centrum (turecké lázně, sauna, jacuzzi, parní lázeň a posilovna).

Pro nejmenší i trochu větší hosty je připraven mini club (4 - 12 let) a teen club (13 - 16 let), aquapark, dětské hřiště a mini disco.

Za poplatek jsou masáže a všechny další procedury ve velkém wellness centru a různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Moderní a luxusně zařízené dvoulůžkové pokoje Deluxe jsou vybavené koupelnou / WC, župany, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV s hudebním kanálem (LCD), internetem WLAN (v ceně), minibarem (za poplatek), přístrojem na přípravu kávy a čaje, klimatizací (centrálně řízenou), balkónem nebo terasou.

Rodinné suity mají podobné vybavení jako pokoje Deluxe, ale mají navíc kromě jedné ložnice a kombinovaný obývací pokoj s místem na spaní, který jsou opticky oddělen.

Stravování

Plná penze plus - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, nealkoholické nápoje, voda, pivo a stolní víno k obědu a k večeři.

(údaje jsou z roku 2013)

Turecký hotel Rixos Göcek s bazénem
Turecký hotel Rixos Göcek s pláží
Turecký hotel Rixos Göcek s halou
Turecký hotel Rixos Göcek s restaurací
Turecký hotel Rixos Göcek - ubytování

Místo

Hotel Rixos Göcek 36° 45' 31.6584" N, 28° 55' 47.0172" E
Location

Turecko na Facebooku