Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Samara, Torba

Turecký hotel Samara u moře

Hotel Samara leží přímo u malého zálivu s mírně se svažující písečno-oblázkovou pláží. Je umístěn na klidném místě, obklopený zelení. Do centra rušného prázdninového letoviska Bodrum je to asi 8 km, do městečka Torba 3 km. Pravidelné dopravní spojení zajišťují dolmuše, které staví asi 100 m od hotelu. Letiště Bodrum je vzdálené přibližně 27 km.

Rozsáhlé hotelové zařízení bylo v roce 2009 renovováno, k ubytování nabízí 291 pokojů, které se nacházejí v 2-patrové hlavní budově a několika 2-patrových bungalovech. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, lobbybar, výtahy, bufetová restaurace s terasou, á-la-carte restaurace (turecké a rybí pokrmy), několik barů, konferenční prostory, internetový koutek (za poplatek), obchody, kadeřnictví, diskotéka.

V udržované zahradě najdete 2 sladkovodní plavecké bazény, sluneční terasy, oddělený dětský bazén se skluzavkou, pool- a snackbar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.
Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště a během hlavní sezóny miniclub pro děti od 4 do 12 let.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty, stolní tenis, šipky, minigolf, plážový volejbal, basketbal, vodní pólo. Hotel nabízí wellness centrum s posilovnou, saunou, jacuzzi, krytým bazénem a tureckými lázněmi. Pořádá také pravidelné denní a večerní animační programy.
Za poplatek je biliárd, masáže a procedury v salónu krásy, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Pokoje v hlavní budově jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna, WC, bidet, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, sejf, televize se satelitem a hudebními kanály, minibar, klimatizace (centrálně řízená) a balkón.
Pokoje v bungalovech mají stejné vybavení, mají individuálně řízenou klimatizaci, částečně balkón.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, po celý den různé snacky, odpolední káva, čaj a pečivo, půlnoční občerstvení, místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin, na diskotéce (podle sezóny) až do 2 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel Samara - ubytování
Turecký hotel Samara s recepcí
Turecký hotel Samara s restaurací
Turecký hotel Samara s bazénem

Místo

Hotel Samara 37° 5' 11.5764" N, 27° 28' 44.9904" E

Komentáře

Byla to skvělá dovolená pro lidi jako jsme my, potřebovali jsme si jen odpočinout. Příští rok sem pojedeme určitě znovu! Nejbližší možnost kam vyrazit za zábavou je asi 10 km vzdálený Bodrum. Více méně bylo vše ok, pláž menší, personál velmi přátelský. Je to vcelku spíš menší, ale pěkný hotel.
Location

Turecko na Facebooku