Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sisus, Dalyanköy

Turecký hotel Sisus

Hotel Sisus se nachází v malé vesničce Dalyanköy, přímo u rybářského přístavu s výhledem na řecký ostrov Chios. Veřejné plážové kluby jsou vzdálené asi 1 km, je možno se k nim dopravit hotelovým autobusem. Vstup pro hotelové hosty je zdarma, pláž je v provozu 15.6. - 30.9. Nejbližší restaurace se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu, letovisko Cesme je vzdálené 4 km. Doprava je zajištěna taxíky a dolmušemi.

Malý, extravagantně vybavený hotel nabízí k ubytování 51 pokojů na 4 patrech. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, výtah, posezení, internetový koutek, bar, restaurace se zastřešenou terasou, á-la-carte restaurace, bar s terasou, televizní místnost, kadeřnictví, prádelna.
Ve venkovních prostorách se pak nachází plavecký bazén se sladkou vodou a s jacuzzi, dětský bazén, terasa ke slunění a poolbar. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu a v plážovém klubu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je zahrnut biliárd, fitness centrum, wellnes centrum s jacuzzi, saunou a tureckými lázněmi. Za poplatněny jsou masáže a další procedury ve wellness centru a vodní sportovní aktivity, které nabízejí místní provozovatelé.

Stylově a komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou s WC, vysoušečem vlasů, župany, telefonem s přímou volbou, trezorem, televizí se satelitem, minibarem (za poplatek), klimatizací, internetovým připojením WLAN (v ceně), přístrojem na přípravu kávy a čaje, balkónem.
Pokoje Superior mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají koupelnu s vanou.
Junior suity mají navíc kombinovaný obývací pokoj s místem ke spaní.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře ve formě bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel Sisus - ubytování
Turecký hotel Sisus s recepcí
Turecký hotel Sisus s resturací
Turecký hotel Sisus s bazénem

Místo

Hotel Sisus 38° 21' 13.2948" N, 26° 18' 54.9756" E

Komentáře

Hotel je upravený a pěkně zařízený. Písečná pláž je od hotelu vzdálena asi 10 min jízdy autem, a protože jsme sem přijeli autem, tak nám tato vzdálenost nevadila. Plavecký areál je pěkný a je vhodný také pro děti. Kvalita jídel je dobrá a výběr velký. Nedaleko hotelu je soukromá pláž, kam se můžete dostat hotelovým autobusem. Vstup na tuto pláž je pro hosty hotelu zdarma, stejně jako lehátka a slunečníky.
Location

Turecko na Facebooku