Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Viking Star, Kemer

Turecký hotel Viking Star

Poloha

4-hvězdičkový hotel Viking Star je umístěn přímo v centru tureckého letoviska Kemer, pouhých 600 metrů od široké, prudce se svažující veřejné oblázkové pláže.

Soukromá hotelová pláž je vzdálena asi 1,5 km (zdarma kyvadlová doprava). Nákupní a zábavní možnosti najdete v bezprostředním okolí hotelu.

Zařízení

Tento moderní hotel nabízí k ubytování celkem z 196 pokojů, které jsou umístěné na 3 podlažích. K dalšímu zařízení hotelu patří vstupní hala s recepcí, posezení, výtahy, lobby bar, bufetová restaurace s venkovní terasou, á-la-carte restaurace, bary, čítárna, herní centrum, diskotéka, obchody, kadeřnictví a lázeňské centrum.

V dobře udržovaném venkovním areálu je umístěn sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou, oddělený dětský bazén, dětské hřiště a pool- / snack bar. Plážový bar je za poplatek. Lehátka, podložky, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma posilovna, stolní tenis, šipky, gymnastika, krytý bazén, sauna, parní a turecká lázeň. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 11 let), hotel pravidelně pořádá animační programy.

Za poplatek je bowling, biliár, wellness centrum s masážemi a dalšími procedurami, stejně jako vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Vkusně a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem (za poplatek), satelitní TV s hudebním kanálem, mini ledničkou, klimatizací / topením (centrálně řízené), 24-hodinovou pokojovou službou a balkónem.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, během dne různé občerstvení, odpolední káva, čaj a zákusky, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Turecký hotel Viking Star - vstup
Turecký hotel Viking Star s bazénem
Turecký hotel Viking Star s posezením
Turecký hotel Viking Star - ubytování

Místo

Hotel Viking Star, Kemer 36° 35' 41.424" N, 30° 33' 48.7476" E
Location

Turecko na Facebooku