Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gloria Serenity Resort, Belek

Hotel Gloria Serenity Resort v Beleku, Turecko

Exkluzivní hotel Gloria Serenity Resort leží na úpatí pohoří Taurus obklopen piniovými lesy, uprostřed překrásné zahrady. Nachází se v prázdninovém centru Belek. Pěkná písečná i oblázková pláž je od hotelu oddělena řekou Acisu a dá se k ní dojít přes dřevěný most, který patří k hotelu. Do centra města s mnoha obchody, zábavními podniky, restauracemi, bary a kavárnami, které je vzdáleno asi 8 km, se můžete dostat za příznivou cenu veřejnými dopravními prostředky nebo pohodlně taxíkem. Zastávka busu je přímo u hotelu. Antalya i s letištěm je od hotelu vzdálena asi 50 km.

Gloria Serenity Resort je sesterským hotelem Gloria Golf Resortu a nabízí svým hostům 254 standardních pokojů v hlavní budově a 97 vilek, přijímací halu s recepcí (v provozu 24 hodin) a výtahy. V budově hotelu jsou k dispozici salón krásy, drogerie, nákupní centrum, kadeřník, 2 bary, noční klub, divadlo, herna, 2 klimatizované hlavní restaurace s nekuřáckým prostorem (nutno rezervovat za poplatek) a venkovní terasa.
V hotelu se dále nachází konferenční místnost, internet, pokojová služba, praní prádla (za poplatek) a lékařská péče. Děti mohou navštívit dětský klub s hlídáním a dětské hřiště. Je zde také možnost vypůjčení kol.

V rozlehlé zahradě jste obklopeni bazény se skluzavkami – jsou zde 2 bazény se sladkou vodou, 4 bazénky pro děti, snackbar, nádherná terasa ke slunění s lehátky a slunečníky. Dále můžete využít 2 kryté bazény, turecké lázně, saunu, masáže a mnoho různých wellness nabídek a také Klub zdraví. Na pláži jsou nabízeny různé možnosti vodních sportů, např. windsurfing, plachtění, katamarán, kanoe nebo šlapadlo (vše za poplatek). Sportovní nadšenci mají možnost zahrát si tenis na 6 různých tenisových kurtech a trénovat ve fitnesscentru. Dále je k dispozici minigolf, stolní tenis, squash, aerobik, půjčování kol a lukostřelba. Nedaleko jsou také golfová hřiště. Během sezóny probíhá zábavní program pro děti a dospělé, který završuje tuto širokou nabídku. Pro děti promítá také dětské kino.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, sprchou, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, televizí se satelitem, rádiem, minibarem/lednicí, koberci, centrálně řízenou klimatizací a safem k pronajmutí. Pokoje mají balkón nebo terasu (částečně s výhledem na moře).

V hotelu je možnost objednání polopenze formou bufetu.

Hotel Gloria Serenity Resort s golfovým hřištěm v Beleku

Komentáře

Přečetli jsme si dopředu několik hodnocení včetně obrázků a byli jsme plni očekávání. Když jsme poté přijeli do hotelu, byla všechna naše očekávání překonána. Nadchla nás především zahrada s bazény, pláž s barem, rozlehlost prostor s mnoha skvělými detaily a především jídlo. Vyplatí se, jet zde znovu na dovolenou. Hotel je velmi příjemný, klidný, odpočinuli jsme si tady a přesto se nenudili! Záleží na tom, co člověk hledá. Hotel je od Beleku vzdálen asi 7 min jízdy autem. Pokud chce jít člověk nakupovat, není to vůbec žádný problém, do Beleku se dá jet taxíkem nebo veřejnou dopravou. Nabízeny jsou také výlety za nakupováním do Antaly. Restaurace a kavárny jsou po ruce v hotelu a plně si s nimi vystačíte, dále je zde divadlo pod širým nebem, noční klub, herna, bowling. Jídlo překonalo všechna dosavadní jídla, která jsme kdy jedli. Bylo chutné a na pohled vypadalo také výborně.

Turecko na Facebooku