Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Simena, Camyuva

Turecký hotel Simena

5-hvězdičkový hotel Simena se nachází v prázdninové oblasti letovisku Kemer - Camyuva. Najdete ho asi 7 km jihozápadně od centra města Kemer (spojení dolmuší a taxi) a 60 km od letoviska Antalya.

Hotel leží přibližně 300 metrů od široké písečno-oblázkové pláže, kde je vyhrazena hotelová část a od sesterského hotelu Simena Sun Club je oddělen pouze silnicí. Nejbližší nákupní a zábavní možnosti jsou v blízkém okolí.

Atraktivní hotelový komplex nabízí k ubytování 119 pokojů ve čtyřech patrech, k dalšímu zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí (trezor bez poplatku), posezení a lobby bar, výtahy, internetové připojení, TV místnost, dětská herna, hlavní restaurace s terasou, 3 á-la-carte restaurace, kadeřnictví a obchody.

V rozlehlé a upravené zahradě je umístěn plavecký bazén s jacuzzi a 2 vodními skluzavkami, sluneční terasa, pool bar a plážový bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Pro nejmenší hosty je připraveno dětské hřiště, dva samostatné dětské bazény a mini club pro děti ve věku 4-12 let.

V ceně ubytování je vyhřívaný krytý bazén (během chladnějších měsíců), 7 tenisových kurtů, stolní tenis, badminton, volejbal, basketbal, šipky, posilovna, sauna a turecké lázně. Hotel pravidelně pořádá mezinárodní animační program a večerní zábavu.

Za poplatek je osvětlení tenisových kurtů, tenisové lekce, masáže ve wellness centru, stejně jako vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Prostorné a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, trezorem, satelitní TV, minibarem, klimatizací (zdarma), balkónem nebo terasou.

Rodinné pokoje se skládají ze 2 místností, které jsou oddělené spojovacími dveřmi.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1x za pobyt večeře v restauraci á-la-carte, snídaně pro opozdilce, během dne občerstvení a zmrzlina, odpolední káva, čaj, pečivo, půlnoční snack. Místní alkoholické a nealko nápoje od 10.00 do 00.30, v baru na pláži do 18.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel Simena s bazénem
Turecký hotel Simena s restaurací
Turecký hotel Simena - ubytování

Místo

Hotel Simena, Camyuva 36° 33' 1.5372" N, 30° 33' 31.4928" E
Location

Turecko na Facebooku