Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel 3s Beach Club, Bitez (Bodrum)

Turecký hotel 3s Beach Club u moře

Hotelové zařízení 3s Beach Club se nachází přímo u pláže pěkného zálivu Bitez. Do města Bodrum se dostanete dolmuší, je vzdálené asi 6 km, letiště přibližně 40 km.

Hotel má 81 pokojů rozmístěných ve 3 budovách. K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, hlavní restaurace s nekuřáckým oddělením a konferenční místnost.
Venku najdete plavecký bazén a terasu ke slunění, děti se mohou koupat v odděleném dětském bazénku. Na pláži i u bazénu jsou lehátka a slunečníky k dispozici zdarma.
Ze sportovních aktivit jsou zdarma šipky, fitcentrum a plážový volejbal. Za poplatek je biliár, sauna, turecké lázně a masáže.

Moderní dvoulůžkové pokoje mají na podlaze dlažbu, jejich součástí je sprcha, WC, telefon s přímou volbou, minibar (za poplatek), klimatizace (individuálně regulovatelná), TV se satelitem a balkón. Výhled na moře lze zajistit za příplatek.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Přes den je možno dát si svačinu, odpoledne kávu, čaj a pečivo. Místní alkoholické a nealko nápoje dostanete od 10 do 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel 3s Beach Club
Turecký hotel 3s Beach Club - možnost ubytování
Turecký hotel 3s Beach Club s bazénem
Turecký hotel 3s Beach Club

Komentáře

Hotel odpovídal našim očekáváním. Bitez je považován za St. Tropez Turecka a proto je zde poměrně draho. V hotelu stojí jedno pivo 3,50 €, Campari 7,20 €, v Bitezu na promenádě byly ceny podle očekávání příznivější. Je nutno umět se domluvit anglicky, jiným jazykem na recepci nehovoří. Pro mě a mou dceru to nebyl problém, protože anglicky umíme. Za turecké lázně a saunu se muselo platit. Jídlo bylo rozmanité a typické pro tuto zemi. Já osobně bych uvítal jídlo trochu víc kořeněné. Abysme si mohli zaplavat, museli jsme jít dál od břehu. Mořské dno bylo nepříjemně bahnité. Bazén vypadal na fotkách mnohem větší, ale i tak byl dostačující.

Turecko na Facebooku