Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Adora Golf Resort, Belek

Pohled na hotel Adora Golf Resort v Beleku u moře

Rozlehlé hotelové zařízení Adora Golf Resort se nachází ve známé prázdninové oblasti Belek, je vzdáleno asi 5 km od Kadriye a asi 40 km od letiště Antalya. Do vesnice Belek je to asi 10 km.

Hotel se nachází na klidném místě, má 2 čtyřpatrové budovy a 10 dvoupatrových vedlejších budov s celkem 500 pokoji. K hotelu patří hala s recepcí, možnosti k posezení, bar, restaurace s venkovní terasou, mnoho restaurací s možností objednání dle jídelního lístku, bazén, snack bar, bar na pláži, malé obchody, kadeřník, diskotéka, herna, televizní koutek, zahrada s dětským hřištěm a obrovský komplex bazénů s dětským bazénem a třemi skluzavkami. Na vlastní hotelové pláži a u bazénu jsou zdarma k dispozici lehátka, slunečníky a ručníky.
Co se týče sportu a zábavy, zdarma můžete využít 7 tenisových kurtů (tři mají povrch z křemenného písku), stolní tenis, fitness, saunu, turecké lázně, parní lázeň, basketbal, volejbal, mini klub pro děti od 4 do 12 let a vícejazyčné zábavní programy. Za poplatek je pak tenis při umělém osvětlení, výuka tenisu a masáže.

Standardní pokoje, které se nachází v hlavních budovách, jsou příjemně zařízeny – koberce, centrálně řízená klimatizace (provoz závislý na počasí), televize se satelitem, sejf, telefon s přímou volbou, minibar, koupelna/WC, vysoušeč vlasů. Některé pokoje mají balkóny.
Standardní klubové pokoje jsou zařízeny o něco moderněji – na zemi je dlažba a všechny mají balkón.

V ceně ultra all inclusive je zahrnuta snídaně, oběd a večeře ve formě bufetu, snídaně pro spáče, odpolední káva, čaj, pečivo, svačiny, svačiny o půlnoci, domácí nápoje po celý den. Čerstvě vymačkané ovocné džusy v ceně nejsou. Minibar je denně doplňován soft drinky, pivem, dvěma lahvemi neperlivé vody a dvěma lahvemi minerálky. Jednou během pobytu je v ceně jídlo v restauraci á la carte – nutno rezervovat.

Hotel Adora Golf Resort, Belek - jeden z bazénů
Hotel Adora Golf Resort v Beleku - možnost ubytování

Komentáře

Jedná se o pěkný a rozlehlý hotel s různými bary a restauracemi, které mají velmi dobrou nabídku jídla. Bylo zde mnoho Rusů, kteří nás však nerušili. Ten, kdo by se s nimi chtěl pobavit, bude hledat velmi obtížně někoho, kdo umí anglicky. Bydleli jsme v budově s přímým výhledem na moře. Za 1 € denně měl člověk tu nejlepší a nejpříjemnější obsluhu. Do nejbližší obce se dá dostat taxíkem nebo autobusem, je vzdálena asi 5 km. Je zde mnoho obchodů. Bohatá a rozmanitá nabídka jídla a pití, vždy pěkně dekorováno. Pláž je v závislosti na počasí u břehu oblázková až písečná. Pláž jsme využili také k dlouhým procházkám. Velký bazén byl dost navštěvován. Bylo zde dobré vyžití pro děti.

Turecko na Facebooku