Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Akka Antedon Garden, Beldibi

Turecký hotel Akka Antedon Garden u moře

Hotel Akka Antedon Garden se nachází přímo na dlouhé, široké oblázkové pláže v místní části Beldibi. Vzdálenost do letoviska Kemer se spoustou nákupních a zábavních možností je asi 15 km, kam se pohodlně dostanete místní dolmuší. Letiště Antalya je asi 40 km daleko.

Moderní hotelové zařízení nabízí k ubytování přes 500 pokojů, které jsou rozmístěny v hlavní budově a ve vedlejších budovách. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí, posezení, panoramatické výtahy, internetové připojení WLAN (zdarma), lobby bar, bufetová restaurace, 4 á-la-carte restaurace, bary, turecká kavárna, kino, diskotéka, TV koutek, herní centrum, obchody, kadeřnictví, prádelna (za poplatek).

V udržovaném venkovním areálu jsou 2 sladkovodní plavecké bazény (jeden s tobogány) se sluneční terasou, pool-/snackbar (otevřený v závislosti na počasí). Na pláži je další bar. Slunečníky, lehátka a ručníky u bazénu i na pláži jsou k zapůjčení zdarma.
Pro děti je k dispozici samostatný dětský bazén, dětské hřiště, Mini Club (4-6 let), Junior Club (7-11 let) a Teen Club (12-16 let).

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty včetně vybavení (osvětlení za poplatek), badminton (vybavení za poplatek), plážový volejbal, basketbal, fotbal, půjčovna kol, stolní tenis, šipky, jogging park, aerobik, step, fitness, kánoe, surfování (s licencí), wellness centrum se saunou, tureckými lázněmi a bazénem. Hotel pořádá denní animační programy pro malé i velké se sportem a hrami, večerní zábavní program se show a živou hudbou.
Za poplatek jsou lekce tenisu, biliárd, počítačovéi hry, masáže, solárium a všechny procedury ve wellness centru, na pláži vodní sporty provozované místními podnikateli.

Stylově zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, trezorem, satelitní TV s hudebním kanálem, minibarem, klimatizací/topením (centrálně řízené) a balkónem. Je možné si rezervovat s výhledem na moře.
Rodinné pokoje (max. 3 dospělé osoby + 1 dítě) mají stejné vybavení, 2 ložnicemi v mezonetovém stylu a navíc sprchu/WC.

Stravování: All inclusive ultra - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snídaně pro "spáče", během dne různé občerstvení, odpolední káva, čaj a pečivo, půlnoční snack, místní a některé importované alkoholické a nealko nápoje od 9:00 do 2:00 hodin (na diskotéce až do 2:30 hodin), minibar na pokoji je denně doplňován vodou, nealkoholickými nápoji a pivem.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel Akka Antedon Garden s bazénem
Turecký hotel Akka Antedon Garden s vnitřním bazénem
Turecký hotel Akka Antedon Garden - ubytování

Místo

Hotel Akka Antedon Garden 36° 43' 34.8348" N, 30° 33' 40.6548" E
Location

Turecko na Facebooku