Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Albano, Cesme

Turecký hotel Albano s bazénem

Hotel Albano leží v boční ulici a je vzdálen asi 350 m od centra města Cesme a 500 m od přístavu, kam se dostanete místní dolmuší. Nejbližší veřejná pláž Tekke je vzdálená asi 800 m, lehátka a slunečníky jsou zde k dispozici za poplatek. Letiště v Izmiru je asi 90 km daleko.

Ve dvou 3-patrových budovách je rozmístěno 36 pokojů, dále zde najdete vstupní halu s recepcí a trezory (za poplatek), bar, televizní koutek, internetový koutek, výtah, restauraci s terasou, á-la-carte restauraci.
Ve venkovním prostoru je bazén a bar, lehátka a slunečníky jsou v omezeném množství k dispozici zdarma.

Pokoje jsou vybaveny jednoduše a účelně, mají koupelnu se sprchou a WC, individuálně nastavitelnou klimatizaci, televizi, vysoušeč vlasů, balkón.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Albano - možnost ubytování

Komentáře

Vše co se týče hotelu bylo v pořádku. Pokoje jsou typické pro dvouhvězdičkové ubytování. Obsluha byla super, všichni byli přátelští a ochotní. S tak milým personálem jsem se ještě nesetkala, i když jsem již navštívila i pěti-hvězdičkové hotely v Turecku. Do centra to bylo 400 m, na pláž bu'd autobusem nebo 1500 m pěšky. Co se týče jídla a pití bylo vše v pořádku, pláž také. Bazén byl dost hluboký, aby se v něm dalo plavat, bohužel zde nebyl dětský bazén.

Turecko na Facebooku