Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atrium, Bodrum

Turecký hotel Atrium v Bodrumu

Hotel Atrium se nachází ve vedlejší ulici, do centra Bodrumu, kde je mnoho možností nákupů a zábavy, se dá dojít pěšky za 5 minut. Veřejná pláž je vzdálená asi 200 metrů. K dalším plážím se dá dojet minibusem nebo taxíkem.

Tento malý rodinný hotel má celkem 57 pokojů. K jeho zařízení patří malá přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), posezení, restaurace s venkovní terasou, bar a televizní místnost.

V udržované zahradě najdete plavecký bazén se sladkou vodou a odděleným dětským bazénkem, terasu ke slunění a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zahrnuty v ceně.
Ze sportovních aktivit je v ceně stolní tenis. Za poplatek jsou různé vodní sporty, které nabízí místní provozovatelé na pláži.

K vybavení rustikálně zařízených pokojů patří sprcha, WC, fén, telefon s přímou volbou, televize se satelitem a hudebními kanály, minibar (za poplatek) a klimatizace. Dvoulůžkové pokoje se dají využít také jako jednolůžkové.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeři formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Atrium - možnost ubytování

Komentáře

Během našeho pobytu jsme byli velmi spokojeni. Pro mladé lidi, kteří se chtějí pobavit mimo hotel a pak jen leží u bazénu a spí je to ideální. Pro ty, kteří chtějí strávit svou dovolenou hlavně v hotelu a bavit se přímo tam, je to nevhodné. My jsme byli velmi spokojení, měli jsme svůj klid a nebyli jsme rušeni animátory. Koneckonců byli jsme tady hlavně kvůli jídlu a spánku. Neměli jsme žádné vysoké požadavky na 3 hvězdičkový hotel, ale byli jsme mile překvapeni. Personál byl milý, pokoje čisté, pěkný bazén, příjemná atmosféra. Klimatizace vždy fungovala, pokoje byly stále uklizené a ručníky pokaždé vyměněné. Koupelna a WC byly čisté. Personál byl velmi přátelský a z naší strany neexistují žádné stížnosti. Cítili jsme se tady velmi dobře. Poloha hotelu byla super, protože se centrum města nacházelo jen 5 minut pěšky od hotelu. Ve městě to opravdu žilo, je zde mnoho kaváren, barů, obchodů, i přístav je blízko. Je to přímo ideální pro mladé lidí, kteří chtějí být rychle v centru dění, aniž by se příliš nachodili. V Bodrumu sice pláž byla, ale bylo zde málo místa a hodně hluku. Raději jsme jezdili do Oratkentu na pláž Yahsi. Jeli jsme autobusem z autobusového nádraží, které je vzdáleno 200 metrů od hotelu, cesta trvala ½ hodiny. Tato pláž je opravdu překrásná a rozlehlá, je zde také mnoho útulných kaváren a restaurací.

Turecko na Facebooku