Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ayvalik Beach Club, Ayvalik

Turecký hotel Ayvalik Beach Club u moře

Hotel Ayvalik Beach Club se nachází u vesnice Balikesir, asi 7 km od centra Ayvaliku a přímo u oblázkovo-písečné pláže, která patří k hotelu. Veřejná pláž Sarimsakli je vzdálena asi 2 km od hotelu a letiště v Izmiru 160 km.

Hotelový komplex disponuje 66 standardními pokoji a 2 apartmány, které se nacházejí v patnácti 2- až 3-patrových budovách. Je zde vstupní hala s recepcí a sejfy k pronajmutí, místnost s televizí, restaurace (výběr i z jídelního lístku).
Venku najdete botanickou zahradu, dětské hřiště a bazén s barem a dětským bazénkem. U bazénu i na pláži jsou lehátka a slunečníky k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis, basketbal, šipky a biliárd. V hlavní sezóně (od července do září) se zde konají zábavní programy v několika cizích jazycích. Za poplatek je umožněn přístup k internetu, sauna a půjčování kol.

Pokoje jsou účelně zařízené, na podlaze jsou dlaždice, je zde klimatizace, televize, minibar (za poplatek), koupelna se sprchou a fénem, WC. Pokoje ve druhém a třetím patře mají navíc balkón.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufet, pokud je méně než 20 hostů tak formou menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Ayvalik Beach Club s bazénem
Turecký hotel Ayvalik Beach Club - možnost ubytování

Turecko na Facebooku