Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Balcova Termal, Izmir

Hotel Balcova Termal

Lázeňský hotel Balcova Termal je postaven v idylickém prostředí, zhruba 8 km od centra Izmiru. Je zde zajištěna veřejná doprava autobusy a minibusy se zastávkou nedaleko hotelu. Mezinárodní letiště v Izmiru je vzdáleno 30 km.

Hotelový komplex sestává z jedné hlavní budovy a sedmi dvoupatrových vedlejších budov z nichž v každé je 18 pokojů. Dohromady má hotel 204 pokojů, výtahy, vstupní halu s recepcí, posezení, hlavní restauraci, restauraci s výběrem z jídelního lístku (za poplatek), bar, konferenční místnost, kadeřnictví, internetovou kavárnu (za poplatek), dobře vybavené studio krásy a wellness centrum (za poplatek) a krytý bazén (provoz dle sezóny).

V ceně ubytování je využívání tenisových kurtů, fitness centrum od 14 do 16 hod, krytý bazén a termální lázně. Za poplatek je k dispozici tenis s umělým osvětlením, fitness centrum v ostatních hodinách, sauna, jacuzzi, masáže, zařízení a služby ve wellness centru a studiu krásy. V lázních je zpoplatněno ošetření, rehabilitace, analýzy, rentgenové snímky, léky, elektroléčba, terapie zářením a parafinové zábaly. Pro alergiky a astmatiky jsou na požádání k dispozici antistaticky vybavené pokoje.

Pokoje v hlavní budově jsou útulně zařízené, k jejich vybavení náleží koupelna (s připojením k termální vodě), WC, fén, televize se satelitem, lednička, sejf (na kauci), koberce a klimatizace (individuálně regulovatelná).
Pokoje ve vedlejších budovách jsou vybavené stejně jako pokoje v hlavní budově, pokoje v přízemí mají navíc malou terasu. Pokoje v prvním patře jsou o něco menší než pokoje v přízemí.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Balcova Termal - ubytování
Turecký hotel Balcova Termal s vntřním bazénem
Turecký hotel Balcova Termal se společenskou místností

Místo

Hotel Balcova Termal 38° 23' 19.6728" N, 27° 2' 4.5672" E
Location

Turecko na Facebooku