Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bodrum Holiday Resort, Icmeler

Turecký hotel Bodrum Holiday Resort

Hotel Bodrum Holiday Resort se nachází na klidném místě, přímo u oblázkovo-písečné pláže s vlastním hotelovým úsekem. Město Bodrum s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 4 km, doprava je zajištěna minibusy. Cesta z letiště Bodrum trvá asi 45 minut.

Prázdninové zařízení bylo v roce 2009 zčásti renovováno, skládá se z hlavní 6-patrové budovy, devíti 3-patrových vedlejších budov Club a jedné budovy Annex s celkem 441 pokoji. K zařízení hotelu patří lobby s recepcí, místo k posezení, lobbybar, výtahy, hlavní restaurace s terasou, 3 á-la-carte restaurace (turecká, italská a mezinárodní kuchyně), turecká kavárna, bary, patisserie, konferenční místnosti, minimarket, různé obchody, kadeřnictví, wellness centrum a krytý bazén (sezónní provoz).

V udržovaných venkovních prostorách se nachízí amfiteátr pro večerní show, 3 plavecké bazény se sladkou vodou (jeden z nich se skluzavkami), tři oddělené dětské bazény, pool-/snackbar, plážový bar a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a podložky jsou u bazénu i hotelové pláže zdarma, ručníky jsou na kauci.
Pro děti (4 - 12 let) je připraven miniclub.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity - 2 tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal, minifotbal, basketbal, billiárd, minigolf, lukostřelba, šipky, aerobic, fitness, sauna, turecké lázně, na pláži šlapadla, kánoe a surfy (s licencí). Hotel pořádá celodenní animační program, večerní show a živou hudbu.
Za poplatek je umělé osvětlení tenisových kurtů a hřiště na minifotbal, masáže, VIP sauna a VIP turecké lázně, wellness centrum s procedurami, na pláži potápění a vodní sporty od místních provozovatelů.

Pokoje v budovách Club (max. 2 dospělé osoby) jsou vybavené sprchou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, televizí se satelitem, minibarem, sejfem (za poplatek), klimatizací a francouzským balkónem s výhledem do vnitrozemí. Ekonomické pokoje jsou vybaveny stejně, na podlaze je však dlažba, je zde minibar a terasa a nachází se v přístavbě.
Pokoje v hlavní budově (max. 3 dospělé osoby) mají navíc sedací soupravu, koberce a balkón s výhledem na moře.EZ = DZ zur Alleinnutzung.
Rodinné pokoje typu A (max. 4 dospělé osoby) mají navíc oddělený obývací pokoj s místem pro spaní, propojený spojovacími dveřmi.
Rodinné pokoje typu B (max. 4 dospělé osoby) mají navíc oddělený obývací pokoj s místem pro spaní, propojený spojovacími dveřmi a balkón s postranním výhledem na moře.
Rodinné pokoje typu C (max. 6 dospělých osob) jsou stejné jako typ B, ale mají navíc ložnici.

Stravování: All inclusive - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky od 11 do 17 hodin, odpolední káva, čaj, pečivo a zmrzlina od 14 do 18 hodin, půlnoční občerstvení a polévka od 00:00 do 01:00, 1x během pobytu možné večeře v jedné z restaurací á-la-carte (po předchozí rezervaci), místní alkoholické a nealko nápoje 24 hodin denně. Minibar na pokoji je při příjezdu naplněn stolní vodou a minerální vodou.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel Bodrum Holiday Resort s bazénem
Turecký hotel Bodrum Holiday Resort - ubytování

Místo

Hotel Bodrum Holiday Resort 37° 0' 20.0016" N, 27° 27' 46.872" E

Komentáře

Hotel má 3 bazény a 3 klouzačky a přímou cestu k pláži. Pokud si chcete prohlédnout nějaká města a památky, pak tenhle hotel nedoporučuji, protože se v blízkosti nachází pouze města Bodrum a Icmeler. Ten, kdo nemá rád kočky, ať sem raději nejezdí, protože ty zde chodí opravdu v zástupech! S personálem se domluvíte anglicky i německy. Byli jsme spokojení a hotel můžeme během hlavní sezóny jen doporučit!!! U velkého bazénu hrála celý den hudba, ale u bazénu, který byl výše položen byl klid a dalo se zde odpočívat! Péče o hosty byla na top úrovni! V hotelu jsme zůstali jako poslední, pak už se hotel zavíral, obsluha nám ve všem vyšla vstříc, ale i předtím to bylo super!! Z hotelu byl krásný výhled!!! Do Bodrumu trvá jízda 10- 15 minut a také tam je velmi pěkně, krásný přístav, v noci tam však nejezděte, nic se tam neděje! Na pláži se mi líbilo, ti co mají rádi písečné pláže, musí jet jinam.
Location

Turecko na Facebooku