Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Calista Luxury Resort, Belek

Hotel Hotel Calista Luxury Resort, Belek na pobřeží

Hotel Calista Luxury Resort leží přímo u široké mírně se svažující písečné pláže a je vzdálen asi 4 km od Beleku. K dispozici je doprava minibusem. Vzdálenost od letiště je asi 27 km a do centra je to asi 35 km.
Tento hotelový komplex disponuje vedle hlavní budovy také čtyřpatrovými bytovými jednotkami s téměř 600 pokoji a 14 vilkami. Hotel má elegantní přijímací halu s recepcí, bar, výtahy, velkou hlavní restauraci a 7 vedlejších restaurí (kuchyně italská, turecká, rybí, kebab speciality, grilované speciality, jihoamerická a dálný východ), bary, kavárnu Calista, obchody, diskotéku, kino, fitness centrum, saunu, turecké lázně, kadeřníka, dětský koutek, mini klub pro děti do 18 let (děti do tří let jen v doprovodu dospělého) s dětským zábavním programem, hernu, hřiště, mini diskotéku, krytý bazén s odděleným dětským bazénkem a jacuzzi.
3500 m² velké wellness&beauty centrum nabízí různá ošetření, jako např. aromaterapii nebo masáže. V pěkné a udržované zahradě s piniovými stromy, které poskytují stín, se nachází velký plavecký bazén se sladkou vodou, snackbar, bazén se čtyřmi skluzavkami. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k dispozici zdarma.

Pokoje jsou velmi elegantně vybavené s koberci na zemi, koupelnou/WC s fénem, zrcadlem a županem, klimatizací (centrálně řízená), křeslem, psacím stolem, telefonem, televizí, přípojkou na internet, mini barem (denně je doplňován soft nápoji a pivem), sejfem a balkónem. K dispozici je také 6 pokojů, které jsou vhodné pro tělesně postižené hosty.
Dále jsou zde také pokoje pro rodiny v mezonetovém stylu, o rozloze 80 m² se schody a otevřenou galerií. Ve spodním patře je obývací pokoj/ložnice se 2 pohovkami, sprcha/WC a balkón. V horním patře je také sprcha/koupelna/WC a manželská postel. Jinak mají stejné vybavení jako standardní pokoje.

Bez poplatku je k dispozici 5 tenisových kurtů (3 tartanové a 2 s tvrdým povrchem, 1 tartanový kurt je vyhrazen pro hosty vilek), mini fotbal, basketbal, vodní gymnastika, volejbal, stolní tenis, fitness centrum, plážový volejbal, aerobik, strečink, sauna, turecké lázně, vnitřní bazén se sladkou vodou, pára, jacuzzi, diskotéka, kino, bezdrátové připojení k internetu, zábavní program s večerními show a živou hudbou.
Za poplatek je umělé osvětlení tenisových kurtů, kurs tenisu, biliár, playstation, počítačové hry, internetová kavárna, placené televizní programy, stolní fotbal, bowling (4 dráhy), masáže, všechny služby v centru wellness&beauty, různé druhy vodních sportů, které nabízí místní provozovatelé. Na požádání je provozováno také hlídání dětí.

Ve stravě ultra all inclucive je zahrnuta snídaně, oběd, večeře ve formě bufetu, snídaně pro ty, kteří vstávají později, občerstvení, zmrzlina v určitou dobu, odpolední káva, čaj a sladkosti v kavárně Calista, občerstvení o půlnoci, nealkoholické a místní alkoholické nápoje, také některé dovážené nápoje – celodenně. Do ceny nejsou zahrnuty lihoviny, dovážené nápoje, doutníky a cigarety, pokojová služba.

Hotel Calista Luxury Resort v Beleku -  mezonetové ubytování

Komentáře

Byli jsme více než překvapeni, vždy, když pojedeme do Turecka, ubytujeme se v hotelu Calista. Doporučíme ho všem našim známým a přátelům. Připadali jsme si jako v oáze, lepší to už být nemohlo, vše bylo velmi udržované. Bylo splněno vše, co jsme očekávali od 5-ti hvězdičkového hotelu. Obsluha a péče o hosty byla více než výborná, během našeho 11-ti denního pobytu jsme neměli důvod k reklamaci. Hotel se nachází v klidné lokalitě, přímo u pláže. Jídelníček byl rozmanitý, každý den nové varianty jídel, nápojů, velmi dobrá vína, vyplnit zvláštní přání nedělalo nikomu potíže. Doporučujeme hlavně restaurace se specialitami. Bazén a fitness centrum byly výborné, velmi čisté a dobré přístroje, vždy zde byl někdo přítomen, aby mohl poradit. Pláž byla čistá, pro hotelové hosty.

Turecko na Facebooku