Jste zde

Domů » Antická města

Hotel Comca Manzara, Bodrum

Turecký hotel Comca Manzara - pohled na bazén

Hotel Comca Manzara se nachází v centrální části a přesto na klidném místě ve svahu. Pláž je od hotelu vzdálena asi 500 m, dá se k ní dojít po strmé cestě. Nedaleko od hotelu najdete rušné centrum letoviska Bodrum. K letišti se dostanete po 30 minutách jízdy.

Tento malý šarmantní hotel je vhodný pro podnikavé turisty, má celkem 96 pokojů, halu s recepcí, restauraci s terasou, obchod, dva plavecké bazény s odděleným dětským bazénem v udržované zahradě, terasu ke slunění a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu v ceně a na pláži za poplatek.
Za poplatek je hostům k dispozici sauna, masáže a billiár.

K vybavení pokojů patří telefon, televize se satelitem, minibar, sejf, klimatizace, koupelna, WC, sprcha a vysoušeč vlasů a samozřejmě balkón nebo malá zahradní terasa.
Stravování: Polopenze formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Comca Manzara - možnost ubytování

Komentáře

Hotel je vhodný pro svobodné nebo pro páry, ne však pro rodiny, protože zde chybí vybavení a vyžití pro děti. Čistota byla vzorná, jídla a nápoje nic moc, chyběly čerstvé potraviny (staré uzeniny a sýry) a základní obměňování a různorodost jídel a nápojů. Uvnitř hotelu není žádné sportovní vyžití, není zde fitcentrum ani přístroje.

Turecko na Facebooku