Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Crystal Family Resort, Bogazkent

Turecký hotel Crystal Family Resort, Belek

Rekreační objekt Crystal Family Resort leží přímo u písečné pláže, která patří hotelu. Obec Bogazkent je vzdálena asi 1 km a centrum obce Belek s různými příležitostmi k nakupování a zábavě je vzdáleno asi 7 km. K dispozici je doprava taxíkem a autobusem.

V tomto moderním objektu je dohromady 372 pokojů, které se nacházejí ve čtyřech 5-patrových budovách. Vedle přijímací haly s recepcí, míst k sezení, baru a výtahu disponuje hotel restaurací s venkovní terasou, 3 restauracemi, bary, tureckou kavárnou, diskotékou, kinem, kadeřníkem, obchody a dobře vybavenými lázněmi a wellnes centrem.
K venkovnímu zařízení patří komplex bazénů se sladkou vodou a skluzavkami, lázeňský bazén (za poplatek), terasy ke slunění a bar. Na pláži je taktéž bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu a na pláži zahrnuty v ceně, ručníky jsou k dispozici na kauci.
Děti se zde určitě nebudou nudit, mohou navštívit miniklub (4-12 let) a juniorklub (13-16 let, během hlavní sezóny) s opatrováním a zábavním dopoledním a odpoledním programem, oddělený bazének pro děti, dětské hřiště a restauraci. Hlídání dětí probíhá na požádání za poplatek.
Za poplatek je Vám k dispozici internetový koutek (WLAN), biliár, bowling, fotbalové hřiště, stolní fotbal, počítačové hry, masáže a všechny výkony v lázeňském a wellness centru. Na pláži pak nabízí místní provozovatelé různé vodní sportovní aktivity.

Dvoulůžkové pokoje jsou zařízeny elegantně a komfortně, jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí a satelitem, minibarem, klimatizací a balkónem. Dvoulůžkové pokoje lze využít také jako jednolůžkové.
Pokoje pro rodiny jsou vybaveny stejně jako dvoulůžkové, navíc mají 2 ložnice které jsou propojeny dveřmi. Minimální obsazení pokoje jsou 2 dospělí a 1 dítě, maximální 3 dospělí.

Stravování all inclusive ultra zahrnuje snídani, oběd a večeři ve formě bufetu, snídani pro spáče, svačiny po celý den, odpolední kávu, čaj a koláč, zmrzlinu, svačinu o půlnoci, 1x během pobytu je možno se nasnídat nebo navečeřet v restauraci dle výběru z jídelního lístku (rezervace nutná), místní a některé dovážené alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 1.00, minibar je denně doplňován soft drinky. Sport a zábava all inclusive ultra zahrnuje 2 tenisové kurty s tvrdým povrchem (umělé osvětlení a vybavení je za poplatek), basketbal, stolní tenis, plážový volejbal, aerobik, minigolf, šipky, místnost vybavená posilovacím náčiním, kanoe, šlapadlo, surfování (s průkazem), turecké lázně, sauna, pára, jacuzzi. Během dne zábavní a sportovní program, večerní zábava se show, kinem a živou hudbou.

Hotel Crystal Family Resort, Belek - vnitřní bazén
Hotel Crystal Family Resort v Beleku - možnost ubytování

Komentáře

Velmi pěkné prostředí, personál výborný, bohatý výběr jídel. Hotel je relativně nový, jsou zde bazény pro dospělé a děti se skluzavkami, k dispozici jsou bazénky taky pro zcela malé děti. Bohatý sportovní a zábavní program, i před hlavní sezónou pro děti. Personál byl velmi přátelský, obzvlášť vůči dětem! Příjemně zdrženlivý a ne dotěrný. Pláž, která patřila k hotelu, byla hlídaná (proti nezvaným hostům). Výlety organizovala agentura GTI. Je možno provozovat jakýkoli vodní sport, nákupní centrum je vzdáleno 100 m. Bufet byl více než bohatý, pro každého se vždy něco našlo a jídlo se denně obměňovalo. Vše bylo připraveno výborně, jídlo vždy čerstvé. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, bazén byl výborný.

Turecko na Facebooku