Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dedeman Antalya Convention, Antalya

Turecký hotel Dedeman Antalya

Hotel Dedeman Antalya Convention se nachází v městské části Antalye, přímo nad pobřežím s nádherným výhledem na záliv a město. Na skalnatém pobřeží je pro hosty zřízena plošina ke koupání. Centrum Antalye je vzdáleno 2 km, na letiště je to 15 km.

Komfortní hotel disponuje dohromady 483 pokoji, které jsou rozděleny do 10 pater. K vybavení patří elegantní hala s recepcí, sejfy k pronajmutí, bar, restaurace s venkovní terasou, restaurace á la carte, snack bar, kavárna, konferenční místnost, pěkná zahrada s plaveckým bazénem a odděleným dětským bazénem, aquapark (otevřen dle počasí).
U bazénu a na pláži jsou k dispozici lehátka, ručníky i slunečníky zdarma.
Zdarma můžete navštívit fitness centrum, turecké lázně, internet, večer hraje pravidelně živá hudba. Za poplatek lze využít 6 tenisových kurtů, basketbal, tenis a basketbal při umělém osvětlení, půjčovnu tenisových raket, ošetření v tureckých lázních, saunu, vířivou lázeň a masáže.

Standardní pokoje jsou vkusně zařízeny s koberci na podlaze, centrálně řízenou klimatizací (provoz podmíněn počasím), telefonem s přímou volbou, TV se satelitem, mini barem, sejfem, koupelnou/WC s vanou, vysoušečem vlasů a balkónem.
Stravování (polopenze) probíhá formou bufetu.

Hotel Dedeman Antalya, Turecko

Komentáře

Hotel je starý a nedá se srovnávat s moderními pompézními hotelovými komplexy. Tento nedostatek je však vyvážen přátelskostí personálu, chutným jídlem a blízkostí centra. Wellness služby jsme nevyužili. V hale se večer se konala příjemná hudební zábava, která však nebyla dotěrná. Z hotelu je nepopsatelně nádherný výhled na moře a hory!!! Sportovní možnosti jsme nevyužili, tenisové kurty ale leží přímo na pozemku hotelu. Je zde také aquapark, který byl v únoru ještě zavřený. Ve vedlejším pokoji byl při každém splachování slyšet hluk…V přízemí se částečně vlnily koberce. Je to starý hotel, ale čistý. Obsluha byla ráno nevtíravá, večer vnímavá, přátelská a ochotná pomoci. Hotel je vzdálen pouhých 30 minut od centra. Bylo to super. Jezdí zde autobusy, lze využít i taxík. Ráno byla snídaně formou obrovského bufetu, na kterém se vždy každý druhý den obměňovala teplá jídla. Výběr byl velký (např. 16 různých druhů marmelád). Večerní bufet už nebyl tak obrovský, zato o to chutnější. Z obou místností, kde jsme se stravovali byl skvělý výhled na moře.

Turecko na Facebooku