Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Divan Talya, Antalya

Pohled na hotel Divan Talya

Tradiční hotel Divan Talya se nachází v centru Antalye u strmého pobřeží. Má vlastní zátoku vhodnou ke koupání. K dispozici je doprava minibusy. Doba přepravy z letiště Antalya je asi 20 minut.
V hotelu je k dispozici přes 200 pokojů, je zde recepce s halou, bar, výtahy, vnitřní a venkovní restaurace, cukrárna, bar s piánem, konferenční místnost, obchodní centrum, obchody, kadeřník a salón krásy. Ordinuje zde i lékař.
Na zahradě se nachází plavecký bazén s terasou ke slunění a snackbar.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem s přímou volbou, přípojkou na internet, televizí se satelitem, sejfem, minibarem, klimatizací, koberci a balkónem s výhledem na moře. K dispozici jsou zde také 2 pokoje pro tělesně postižené hosty. Rohové pokoje jsou vybaveny zcela stejně jako standardní pokoje, mají však větší výhled na moře.

Zdarma můžete využít 1 tenisový kurt (tartan), stolní tenis, fitness centrum, saunu, minigolf, hamam a jacuzzi a také přístup k internetu v hale a internetovou kavárnu. Za poplatek je umělé osvětlení tenisového kurtu, masáže a potápěčská škola (Scuba - Diving-Center). Hotel má u moře vlastní terasu se sprchami a snackbarem, na kterou se dostanete pomocí výtahu. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou na pláži a u bazénu zdarma.

Stravování si můžete vybrat mezi polopenzí a plnou penzí. Polopenze zahrnuje snídani a večeři ve formě bufetu, plná penze pak navíc oběd podle výběru z jídelního lístku (menu o třech chodech).

Hotel Divan Talya - ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojení, jinak bychom sem nejezdili každý rok. Jsme zde stálými hosty, hotel má intimní atmosféru a proto nás rušily skupiny, které byly velmi hlučné a nepřemýšlí o tom, že ostatní hosté nechtějí poslouchat jejich rozhovory. Jsme v Talyi stálými hosty, rezervovali jsme si rohový pokoj, který se nám velmi líbil. Během pobytu jsme zjistili, že budova – především venkovní fasáda – potřebuje opravit. Obsluha byla velmi přátelská a ochotná kdykoliv vše vyřídit k naší spokojenosti. Hotel leží na skále, je zde bazén s lehátky a výtah, který Vás zaveze k uměle vybudované pláži na skále, kde jou Vám k dispozici lehátka a odkud je přístup do moře. Líbila se nám centrální poloha hotelu, pěšky jste za 5 min v centru, kde jezdí tramvaj, která Vás za 15 dopraví na pláž v zátoce. Nabídka je co se týče jídla a pití velmi rozmanitá a kvalita je velmi dobrá. Víno chutná výborně. Navštívili jsme pouze saunu, hamman a masáže.

Turecko na Facebooku