Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Golden Beach, Turgutreis (Bodrum)

Turecký hotel Golden Beach u pláže

Hotel Golden Beach je oddělen od vlastní písečné pláže pouze pobřežní cestou. Městečko Turgutreis s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené 4 km, letovisko Bodrum asi 23 km. Dopravu zajišťují taxíky a minibusy.

Hotel má celkem 185 pokojů, které jsou rozmístěny v pěti 3- až 4-patrových budovách. K vybavení hotelu patří přijímací hala s recepcí, posezení, internetový koutek (za poplatek), restaurace s venkovní terasou, bary, diskotéka, televizní místnost, obchody, prádelna a ordinace.
Ve venkovních prostorách se nacházejí 2 plavecké bazény se sladkou vodou, terasa ke slunění a bar. Na pláži je v provozu také bar. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu i na pláži v ceně ubytování.
Pro děti od 4 do 12 let je v provozu miniklub, oddělený dětský bazén a minidiskotéka.

V ceně ubytování je tenisový kurt (umělé osvětlení za poplatek), minifotbal, basketbal, plážový volejbal, biliárd, fitcentrum, turecké lázně, sauna a jacuzzi. Přes den hotel pořádá animační zábavní programy, večer různá show a příležitostně tématické večery. Zpoplatněny jsou masáže a různé vodní sporty, které nabízejí místní provozovatelé.

Pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, ledničkou, klimatizací (v provozu celodenně, individuálně regulovatelná) a balkónem.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně od 10 do 11 hodin, přes den snacky, odpoledne káva, čaj a koláč, polévka o půlnoci. Místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Golden Beach s bazénem
Turecký hotel Golden Beach - možnost ubytování

Turecko na Facebooku