Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Newport, Gümbet

Turecký hotel Grand Newport

Hotel Grand Newport se nachází na svahu, odkud budete mít nádherný výhled na moře. Veřejná písečno-oblázková pláž je vzdálena 600 m. Na hotelovou pláž dojdete pěšky po 1,5 km, nebo můžete využít bezplatnou hotelovou dopravu. Městečko Gümbet je vzdálené 3 km, letovisko Bodrum, kde lze nakupovat a pobavit se, asi 5 km.

Hotel je postaven v antickém stylu, má celkem 118 pokojů. K hotelovému zařízení patří přijímací hala s recepcí, posezení a internetový koutek (za poplatek), restaurace s venkovní terasou, bar, televizní koutek, kadeřnictví, minimarket, prádelna a lékař.
Na zahradě lze využít plavecký bazén se sladkou vodou, dále je zde terasa ke slunění a bar. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu zahrnuty v ceně ubytování, na pláži jsou za poplatek. Malým hostům je k dispozici dětský bazén a hřiště.
V ceně ubytování je stolní tenis, fitcentrum, sauna, turecké lázně. Za poplatek je biliár, masáže a na pláži pak různé vodní sporty, které nabízejí místní provozovatelé.

Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, sejfem, TV se satelitem, ledničkou a klimatizací (celodenní, individuálně regulovatelná). Za příplatek jsou pokoje s balkónem a výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně od 10 do 11 hodin, odpolední snacky, káva, čaj a koláče, půlnoční polévka. Místní alkoholické a nealko nápoje od 9 do 23 hodin, lednička na pokoji je při příjezdu naplněna vodou.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Grand Newport - možnost ubytování

Turecko na Facebooku