Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Halic Park, Ayvalik

Turecký hotel Halic Park, Ayvalik

Hotel Halic Park leží přímo u veřejné písečné pláže, jejíž část společně s terasou patří hotelu. Do centra letoviska Ayvalik s bohatými možnostmi nakupování a zábavy je to zhruba 1 km a letiště v Izmiru je vzdáleno asi 150 km.

Tento hotel disponuje 225 pokoji, patří k němu přijímací prostory s recepcí, barem, kavárnou, místností s televizí, restaurací a diskotékou. V udržované zahradě se nachází dětské hřiště, bazény s odděleným dětským bazénkem a skluzavkou, terasou ke slunění a bary. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici u bazénů a na pláži zdarma.
Přímo v hotelovém komplexu je možno zasportovat si a pobavit se. Zdarma je k dispozici tenisový kurt, stolní tenis, fitness, basketbal, šipky, miniclub pro děti (4-12 let) a během hlavní sezóny se zde koná zábavní program s večerními představeními a show. Za poplatek je možné zahrát si tenis při umělém osvětlení, biliár, sauna, turecké lázně, whirlpool a masáže.

Účelně vybavené dvoulůžkové pokoje mají klimatizaci (zapíná se po hodině a podle počasí), telefon, televizi, sejf, ledničku, koupelnu/WC s vysoušečem vlasů a balkón nebo terasu.

Stravování probíhá formou polopenze nebo all inclusive. Všechna objednaná jídla jsou podávána formou švédských stolů, k all inclusive patří navíc pozdní snídaně od 10.00 do 10.30, svačiny od 11.00 do 17.00, káva nebo čaj a pečivo od 16.00 do 17.00, polévka od 23.00 do 00.00 a nabídka místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 7.30 do 24.00 (u baru na pláži nejsou zahrnuty v ceně).

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Halic Park, Ayvalik s bazénem

Turecko na Facebooku