Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hilton, Izmir

Turecký hotel Hilton Izmir

Hotel Hilton Izmir se nachází přímo v centru města Izmir, v nejoblíbenější městské části Alsancak. Letiště je odsud vzdáleno asi 30 minut a v blízkosti hotelu najdete mnoho obchodů, barů a restaurací.

V hotelu je hostům k dispozici 380 pokojů, z toho 9 apartmánů, recepce s halou, bary, 4 výtahy, restaurace, konferenční místnosti, kadeřnictví, divadlo, praní prádla (za poplatek), lékařská ordinace, půjčovna aut.
Bezplatně lze využít fitness centrum, lázně, saunu, squash, tenis, stolní tenis. Za poplatek jsou pak masáže, tenisové rakety a rakety na squash, herní centrum bowlingu (16 drah), počítačové hry, billiár, šipky.

Pokoje jsou velké 37 m², k jejich vybavení patří koupelna, WC, fén, zrcadlo, telefon s přímou volbou, televize se satelitem a hudebními kanály, bezdrátový přístup k internetu (za poplatek), lednička (za poplatek), koberce na podlaze, centrální klimatizace. K dispozici je 24 hodinový pokojový servis.

Snídaně probíhá formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Hilton Izmir - možnost ubytování

Komentáře

Jediná chyba: Přeprava na letiště v den odletu prostě nevyšla. Očividně na nás zapomněli, nápravu zjednal z vlastní iniciativy jeden z mnoha taxikářů před hotelem. Takto vzniklé náklady nám byly cestovní kanceláří během několika dní vráceny, stačil k tomu krátký mail s reklamací. Izmir lze pro poznávací dovolenou jen doporučit. Hotel Hilton hodnotíme pozitivně nejen kvůli jeho poloze jako výchozí bod pro výlety, ale také díky komfortu, který nám byl poskytnut po namáhavých průzkumech města. Vystačili jsme si s jednoduchými průvodci, díky nimž jsme se ani jeden den nenudili. Lidé v hotelu i mimo něj byli vždy ochotní pomoci a velmi přátelští. Problémy někdy vznikaly kvůli jazykové bariéře, v hotelu k tomu došlo zřídka, angličtina zde byla provozní řečí, ale mimo hotel jsme se domlouvali „rukama a nohama“, i když ovládáme 3 řeči (bohužel mezi nimi není turečtina). S trochou trpělivosti a času jsme ale vždy nakonec dorazili k cíli. Hotel odpovídá v plném rozsahu kategorii hotelů s pěti hvězdičkami. Nic zde zkrátka nescházelo. Poloha hotelu je pro poznávání města ideální. Nachází se ve středu části, která žije a v blízkosti zálivu v Izmiru. Do okolních městských částí se dá rychle dojít i pěšky. Velikost a vybavení pokojů bylo opravdu dobré ani nemluvě o výhledu. Byli jsme ubytováni ve 26. patře. Všechny pokoje mají okna, která umožňují výhled na záliv v Izmiru a na městskou část Alsamcak. Přes den i v noci tento výhled opravdu stojí za to!! Personál a obsluha na nás udělali velmi pozitivní dojem – byli přátelští, ochotní a zkušení. Zamluvili jsme si pouze snídani. Ta probíhala formou bufetu s výběrem jídel typických pro tuto zemi. Nabízeno zde bylo více druhů chleba a housek, velký výběr ovoce a nápojů, marmelád, sýrů, různých variant vaječných pokrmů a mnoho dalšího. Denně však byla nabídka stejná, vzhledem k tomu, že jsme byli na týdenním pobytu, proběhlo vše k naší plné spokojenosti.

Turecko na Facebooku