Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ilica Spa & Wellness Resort, Ilica

Turecký hotel Ilica Spa & Wellness Resort s bazénem

Hotel Ilica Spa & Wellness Resort se nachází přímo u pláže, která je částečně písečná a částečně oblázková. Centrum letoviska Cesme, kde je možno nakupovat a pobavit se, je vzdáleno 4 km.

Moderní komplex má 258 pokojů, rozmístěných v 5-patrové hlavní budově a ve čtyřech 2-patrových vedlejších budovách. Ke komfortnímu zařízení patří elegantní přijímací hala s recepcí, výtahy, posezení a bar, dále restaurace s venkovní terasou, kde probíhá stravování formou bufetu, restaurace, bary, diskotéka, obchody, kadeřnictví, lázeňské a wellnes centrum.
Ve venkovních prostorách najdete 2 plavecké bazény – 1 se sladkou a 1 s mořskou vodou, obklopené terasami ke slunění, dále bazén s termální vodou (za poplatek) a bar s výhledem na moře. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénů i na pláži zahrnuty v ceně.

Pro děti od 3 do 12 let je připraven miniclub s hlídáním a programem (v hlavní letní sezóně), 2 oddělené dětské bazénky se skluzavkami (se slanou a sladkou vodou) a hřiště.
V ceně ubytování je zahrnuto využívání tenisového kurtu s tvrdým povrchem (vybavení a umělé osvětlení za poplatek), stolního tenisu, šipek, stolního fotbalu a fitness centra. Za poplatek lze používat internet, billiárd, minigolf, saunu, turecké lázně, jacuzzi, masáže, všechny služby ve wellness centru a také různé sportovní aktivity na pláži, které nabízí místní provozovatelé.

Moderní pokoje jsou komfortně vybaveny, jejich součástí je koupelna, WC, fén, telefon s přímou volbou, sejf, televize se satelitem a hudebními kanály, minibar (za poplatek), klimatizace a balkón.
Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Ilica Spa & Wellness Resort, Turecko - možnost ubytování

Komentáře

Byla jsem zde velmi spokojena. Pro ty, kteří sem vyrazili na dovolenou, aby si opravdu odpočinuli, je to ten pravý hotel (pokud vám nevadí občasný křik dětí). Pro rekreanty, kteří touží po rozruchu a vzrušení je to tady příliš klidné. Prostředí je spíš klidné, ale to se dá vyřešit – Ilica je vzdálená 15 min pěšky a do Cesme se dá jet dolmusem (10 – 15 min jízdy). Do Izmiru je to hodina jízdy autobusem. Ceny nápojů byly vysoké (podle tureckých standardů se jedná o pěti hvězdičkové ubytování). Sportem číslo jedna bylo pro mě plavání, podmínky byly velmi dobré – čistá voda, dvě lávky a umělá písečná pláž. Je zde umělá písečná pláž (pozor - na většině míst jsou u vstupu do vody velmi hladké kameny, ale na některých úsecích je také písek). Jsou zde dvě velké lávky se schůdky, aby se dalo vstoupit přímo do moře.

Turecko na Facebooku