Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Inkim, Ilica

Pohled na turecký hotel Inkim, Ilica

Hotel Inkim se nachází přímo u mírně se svažující písečné pláže v centru městečka Ilica. Centrum města Cesme je vzdáleno 7 km a letiště v Izmiru asi 90 km.

V hotelu je k dispozici 70 pokojů v pěti patrech, hostům slouží přijímací hala s recepcí a sejfy, posezení, bar a restaurace s terasou. Venkovní prostory jsou vybaveny plaveckým bazénem s terasou ke slunění a barem. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu a na pláži k dispozici zdarma, podložky jsou za poplatek. Malým hostům hotel nabízí oddělený dětský bazén.
Za poplatek si lze zahrát tenis, šipky, zajít si na masáže nebo půjčit loďky.

K vybavení pokojů patří koupelna, WC, fén, telefon s přímou volbou, televize se satelitem, minibar, individuálně regulovatelná klimatizace a balkón.
Polopenze zahrnuje snídaně a večeře, které probíhají formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Inkim v místě Ilica, Turecko

Komentáře

Hotel se hodí pro lidi, kteří nemají vysoké nároky, plným právem má 3 hvězdičky. Ubytování bylo čisté, v hotelu ale nebylo žádné vyžití, hotelová pláž také nestála za zmínku, ale o pár metrů dál jsme objevili nejhezčí pláž v Turecku! Personál byl většinou mladý a chaotický, ale snaživý. Ilica je vzdálená od Cesme asi 8 km, v Cesme je mnoho obchodů, restaurací, barů a klubů. V Ilica je velmi pěkná kavárna u břehu. Alacata se nachází jen 5 km od Ilica – krásné, harmonické místo. Teplá jídla byla vždy studená! Atmosféra v jídelně se podobala kantýně, pokud jsme seděli venku, bylo to o něco pěknější. V tomto hotelu nebylo možné pobavit se ani zasportovat si.

Turecko na Facebooku