Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Isis, Gümbet

Turecký hotel Isis v oblasti Bodrum

Hotel Isis leží ve svahu, přímo u vlastní písečno-oblázkové pláže. Městečko Gümbet s možností nákupů a zábavy je vzdálené 2 km, centrum letoviska Bodrum 4 km, kam se dostanete taxíky a minibusy.

Moderní hotelový komplex má celkem 374 pokojů, které jsou rozmístěny v 6-patrové hlavní budově a několika dvou až třípatrových vedlejších budovách. K zařízení hotelu patří přijímací hala s recepcí, posezení, výtahy, internetový koutek (za poplatek), restaurace s venkovní terasou, 4 restaurace á-la-carte, bary, patisserie, diskotéka, televizní místnost, knihovna, obchody, kadeřnictví, prádelna, 24 hodinový pokojový servis.

V udržované zahradě se nachází plavecký bazén se sladkou vodou s terasou ke slunění a barem. Slunečníky, lehátka jsou u bazénu a na pláži v ceně ubytování.
Pro děti od 4 do 12 let je v provozu miniklub s hlídáním a zábavním programem, dětský bazén a hřiště.

V ceně ubytování je tenisový kurt s tvrdým povrchem (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, šipky, boccia, billiár, surfování, kánoe, aerobik, vodní gymnastika, fitcentrum, sauna a turecké lázně. Přes den a večer zábavní a animační program.
Za poplatek je výuka tenisu, masáže a všechny služby v lázeňském a wellness centru, dále vodní sporty a škola potápění na pláži, které nabízí místní provozovatelé.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem a hudebními kanály, ledničkou, varnou konvicí, klimatizací (v provozu celodenně, individuálně regulovatelná) a balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí nebo na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně od 10 do 11 hodin, přes den snacky, odpoledne káva, čaj a pečivo, zmrzlina, občerstvení o půlnoci.
Místní a některé dovážené alkoholické a nealko nápoje po celý den, na diskotéce do 2 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Isis - možnost ubytování

Komentáře

Dobré jídlo, obzvlášť se mi líbila návštěva restaurací se zaměřením na určité kuchyně. Dobré bylo jak jídlo, tak obsluha. Co pro mě bylo také příjemné – snídaně do 11 hodin. Skvělá dopravní obslužnost – spolehlivé a časté autobusové spojení po celých 24 hodin do Bodrumu. Čistota v pokojích, obzvláště v koupelně by mohla být lepší. Skutečnost, že jsou restaurace s výběrem z jídelního lístku uzavřeny koncem října, by měla být sdělena hostům před příjezdem!

Turecko na Facebooku