Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kerasus, Cesme

Turecký hotel Kerasus u moře

Hotel Kerasus leží přímo u 250 m dlouhé písečno-oblázkové pláže v zálivu Ayasaranda, s výhledem na nedaleký ostrov Chios. Centrum města Cesme, kde lze nakupovat a pobavit se, je vzdáleno asi 2 km. Je zajištěna doprava taxíky nebo dolmuší.

Prázdninové zařízení bylo v roce 2008 renovováno, skládá se z hlavní budovy, budovy s apartmány a 3 dalších vedlejších budov s celkem 215 pokoji. K hotelovému zařízení patří přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), místo k posezení, výtahy, internetové připojení WLAN, bufetová restaurace s venkovní terasou, 2 á-la-carte restaurace, kavárna, bar, kadeřnictví a malé obchody.

Ve venkovních prostorách se nacházejí 2 plavecké bazény se sladkou vodou (jeden z toho se skluzavkou), sluneční terasa a poolbar. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu i na pláži zahrnuty v ceně.

V ceně ubytování je tenisový kurt (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, volejbal a plážový volejbal. Za poplatek je kulečník, masáže a procedury ve wellness prostoru, sauna a turecké lázně.
Pro děti od 4 do 12 let je v provozu v dopoledních a odpoledních hodinách miniclub s hlídáním.

Příjemně zařízené pokoje se nacházejí v hlavní budově a jsou vybavené koupelnou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, televizí se satelitem, minibarem (za poplatek), klimatizací a balkónem. Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale mají 2 ložnice.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetiu, pozdní snídaně do 10:30, snacky, odpolední káva, čaj a koláče, půlnoční polévka od 23:00 do 23:30. 1x za týden večeře v restauraci á-la-carte, místní alkoholické a nealko nápoje 10:00 - 23:00 hod.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel Kerasus s bazénem
Turecký hotel Kerasus s pláží
Turecký hotel Kerasus - ubytování

Místo

Hotel Kerasus 38° 20' 26.8872" N, 26° 17' 29.2596" E

Komentáře

Hotel se mi zdál perfektní, nechtěl jsem být v hotelu přeplněném turisty, z větší části zde byli turečtí hosté. Voda byla čistá, stále foukal větřík, takže nám vedra nepřipadala tak velká. Hotel byl klidný, ten pravý pro dovolenou strávenou na pláži, pro toho, kdo touží po větším rozruchu, to není ten správný hotel – přes den se tu nic neděje a také v noci je mrtvo, za zábavou je nutno jet do Cesme, což jsem ale nevyzkoušel. Obsluha byla někdy trochu chaotická, čekali jsme déle na nápoje. Byli ale vždy přátelští a snaživí. Můžete odpočívat v klidu a soukromí. Za 5 € se za 10 minut dostanete do nejbližší obce. Na lehátkách na pláži nebylo bohužel polstrování. Dalo se ležet také na dřevěné lávce, což se mi osobně velmi líbilo, ale i tady bylo velmi málo polstrování a slunečníků, které se muselo včas rezervovat, což se mi nelíbilo. Bylo fajn, že se skoro všechny rodiny s dětmi zdržovali u bazénu, protože na pláži byl tím pádem klid.
Location

Turecko na Facebooku