Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kervansaray Kundu Beach, Kundu (Antalya)

Turecký hotel Kervansaray Kundu Beach u Antalye

Hotel Kervansaray Kundu Beach se nachází přímo u nádherné pláže Lara. Vzdálenost na letiště a do centra města Antalya je asi 14 km.
Hotel patří k řetězci Kervansaray, k dispozici je dohromady 400 pokojů, hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 restaurace se specialitami (rybí a turecká), bary, internetová kavárna, diskotéka, wellness centrum, kadeřník, sauna, turecké lázně, fitness, vířivá lázeň, krytý bazén s dětským bazénem a miniklubem (4 – 12 let).
U hotelu najdou hosté plavecký bazén s vířivým bazénem, aquapark s 5 skluzavkami, bazén s vlnami a dětský bazén. Slunečníky, lehátka a ručníky obdrží hosté u bazénu i na pláži zdarma.
Bez poplatku můžete využít 2 tenisové kurty po celý den, stolní tenis, basketbal, plážový volejbal, internetovou kavárnu, minigolf, stolní fotbal, turecké lázně, saunu, fitness, vířivou lázeň, diskotéku a zábavní program a večerní show. Za poplatek jsou k dispozici tenisové kurty s umělým osvětlením, kurzy tenisu, biliár, masáže, wellness centrum, vodní sporty na pláži nabízené místními provozovateli. Na požádání lze zajistit i hlídání dětí.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, klimatizací (řízená centrálně), telefonem, minibarem (při příjezdu je naplněn soft drinky a vodou), televizí a satelitem, sejfem a balkónem. Pokoje pro rodiny mají stejné vybavení jako standardní pokoje, jsou však o něco útulnější a poskytují výhled na krajinu.

V ceně ultra all inclusive je zahrnuta snídaně, oběd a večeře ve formě bufetu, snídaně pro spáče, svačiny, odpolední káva a koláč, svačina o půlnoci, 1x v týdnu lze navštívit restauraci a vybrat si dle jídelního lístku (turecká restaurace) – je nutno ohlásit se předem, místní alkoholické a nealkoholické nápoje, některé dovážené nápoje po celý den v baru v hale. V ceně nejsou zahrnuty čerstvě vymačkané ovocné šťávy, lihoviny, jídlo v rybí restauraci.

Kervansaray Kundu Beach - hotelové bazény
Hotel Kervansaray Kundu Beach - možnost ubytování

Komentáře

Byla jsem se svou dovolenou moc spokojená, nemohlo to být ani lepší. Ráda bych v tomto hotelu prožila ještě jednou svou dovolenou. Pokoj byl velmi útulný a dobře zařízený. Nebylo nic, co by nám chybělo. Personál byl milý a mohli jsme se dobře dorozumět i německy. Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky byly na pláži a u bazénu vždy k dispozici. Strava byla rozmanitá a jídlo vždy dobře připravené. Každý den bylo něco jiného. Je zde obrovský bazén!

Turecko na Facebooku