Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel La Blanche, Turgutreis (Bodrum)

Turecký hotel La Blanche

Hotel La Blanche se nachází přímo u vlastní písečno-oblázkové pláže s výhledem na okolní ostrovy. Bary, restaurace a obchody se nacházejí bezprostřední blízkosti hotelu. Místní centrum Turgutreis s malebným historickým jádrem, přístavem a obchody je vzdálené cca 1 km, pěšky po pobřežní promenádě nebo místní dolmuší. Letovisko Bodrum je vzdálené asi 20 km, letiště 50 km.

Tento moderní a komfortní prázdninový komplex se rozkládá na 22.000 m² a disponuje dohromady 362 pokoji v 7 budovách. K dalšímu zařízení patří přijímací hala s recepcí, posezení, hlavní restaurace se 3 terasami, 3 restaurace á-la-carte s výběrem z jídelního lístku, různé bary, internetový terminál, diskotéka, herna, výtah, obchody a kadeřnictví, lázeňské centrum a studio krásy.

Venku lze využít 2 plavecké bazény se sladkou vodou (jeden z nich se skluzavkami), s terasou ke slunění a barem. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži v ceně ubytování.
Děti se mohou zabavit v miniklubu, v dětském bazénu se skluzavkou, nebo při zábavním programu.
V ceně ubytování je sauna, turecká lázeň, fitness, tenisové kurty, aerobik, stolní tenis, plážový volejbal, šlapadla, krytý bazén. Rozmanitý zábavní program přes den i večer, diskotéka.
Za poplatek si lze zahrát biliárd, zajít na masáže, služby v centru krásy, potápění a jiné vodní sporty na pláži, které nabízejí místní provozovatelé.

Komfortní a moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, internetovým připojením, minibarem, klimatizací/topením (centrálně řízené od poloviny května do poloviny září) a balkónem.
Rodinné apartmány jsou vybavené stejně, mají navíc kombinovaný obývací a spací prostor s oddělenou ložnicí, propojené spojovacími dveřmi.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, přes den různé snacky, odpolední káva, čaj, pečivo a zmrzlina, občerstvení o půlnoci, po předchozí rezervaci lze domluvit večeři v jedné z restaurací á-la-carte.
Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, výběr dovážených nápojů během otvírací doby v barech, v baru v hale dokonce non stop.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel La Blanche - ubytování
Turecký hotel La Blanche s vnitřním bazénem
Turecký hotel La Blanche se saunou
Hotel La Blanche - tenisové kurty
Turecký hotel La Blanche s bazény
Turecký hotel La Blanche se sluneční terasou

Místo

Hotel La Blanche 37° 0' 55.1448" N, 27° 15' 18.8352" E
Location

Turecko na Facebooku