Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel L'Ambiance Resort, Bodrum

Hotelový areál L'Ambiance Resort s bazénem, Turecko

Hotel L'Ambiance Resort se nachází v centru Bodrumu, v klidné historické čtvrti. Pláž je vzdálena 1 km a mezinárodní letiště Bodrum asi 35 km. 500 m od hotelu najdete autobusovou zastávku, taxíky jezdí přímo od hotelu.

Hotel má celkem 162 pokojů, k jeho dalšímu zařízení patří přijímací hala a recepce, restaurace s národní a mezinárodní kuchyní, restaurace á-la-carte, TV místnost, knihovna, fitcentrum se saunou, internetový koutek, konferenční místnosti, kadeřnictví, prádelna a různé malé obchůdky.

Ve venkovních prostorách je návštěvníkům k dispozici 1 plavecký bazén se sladkou vodou a oddělený dětský bazén, pěkná terasa ke slunění a bar. Použití lehátek, slunečníků a ručníku je zahrnuto v ceně.
V ceně ubytování je stolní tenis, šipky, fitcentrum a sauna. Za poplatek jsou masáže a nabídka různých vodních sportovních aktivit.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem a hudebními kanály, minibarem, klimatizací (centrálně řízená) a balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední snacky, půlnoční občerstvení.
1 x během pobytu večeře v restauraci á-la-carte (rezervace předem nutná). Místní alkoholické a nealko nápoje od 10 hodin do půlnoci.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel L'Ambiance Resort - možnost ubytování

Turecko na Facebooku