Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lara Beach, Lara (Antalya)

Hotel Lara Beach, turecká Antalya

Hotel Lara Beach leží přímo u dlouhé písečné pláže Lara. Město Antalya, kde se dá nakoupit a pobavit se, je vzdáleno 17 km a je možné se tam dopravit taxíkem nebo veřejnou dopravou.
Moderní hotel má osm pater a 311 pokojů. K zařízení patří elegantní přijímací hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), možnosti k posezení a výtahy. Dále je zde pak restaurace s venkovní terasou, 3 restaurace á la carte, bary, herna, diskotéka, obchody, kadeřník, prádelní servis a ordinuje zde i lékař (v určité hodiny). Na zahradě hotelu se nachází komplex bazénů se skluzavkami, terasou ke slunění a barem u bazénu. Na pláži je snack bar. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu a na pláži v ceně.

V ceně all inclusive je zahrnuto čerpání sportovních aktivit a zábavy – 2 tenisové kurty (umělé osvětlení a vybavení za poplatek), stolní tenis, šipky, biliár, basketbal, plážový volejbal, kanoe, surfování (s průkazem), gymnastika, aerobik, fitness, sauna, turecké lázně, jacuzzi. Přes den funguje rozmanitý zábavní program a večer živá show s hudbou.
Za poplatek lze využít kurzy tenisu, počítačové hry, internet, masáže, všechna ošetření ve wellness centru a na pláži různé druhy vodních sportů nabízené místními provozovateli.
Děti mohou využít Miniclub (4 – 12 let) s personálem, který hovoří německy a zábavním programem vždy v určitou hodinu dopoledne a odpoledne, oddělený bazén, hřiště a mini diskotéku.

Komfortně zařízené pokoje jsou vybaveny sprchou/WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem, mini lednicí, klimatizací/topením a balkónem s postranním výhledem na moře. K dispozici je také omezený počet o něco menších economy-pokojů, které mají stejné vybavení, ale jsou bez balkónu a výhledu na moře.

V ceně all inclusive je zahrnuta snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, snídaně pro spáče, svačiny po celý den, odpolední káva, čaj a pečivo, zmrzlina, svačina o půlnoci, 1 x za týden lze povečeřet v některé z restaurací á la carte (rezervace nutná), místní alkoholické a nealko nápoje od 9.00 do 24.00 (nápoje na diskotéce jsou za poplatek), minilednice na pokoji je denně doplňována vodou, soft drinky a pivem.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecko, hotel Lara Beach Antalya s jedním z pokojů

Komentáře

Byli jsme se vším spokojeni, obzvláště se nám líbila přátelskost zaměstnanců. Hotel byl přesně ten pravý pro naši dovolenou. Chtěli bychom zde v každém případě strávit znovu naši dovolenou. Denně bylo vyměňováno ložní prádlo, pokoj dekorován květinami. Obsluha byla velmi milá a přátelská. Výběr z jídel a nápojů byl velký a rozmanitý. Jednoduše velmi chutné. Velký komplex bazénů, lehátka byla kdykoli k dispozici. Zvláště se nám líbil servis s ručníky, jednoduše se odevzdala karta na ručníky a ručník se pak dal vzít. Ručníky jsme si mohli dle potřeby brát i vícekrát za den.

Turecko na Facebooku