Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lykia World Antalya, Denizyaka

Hotel Lykia World Antalya v turecké Antalyi

Hotelové zařízení Lykia World Antalya nabízí svým hostům hlavní restauraci, 7 restaurací á la carte se specialitami (kuchyně Dálného východu, rybí, teppanyaki, steaky v golf klubu - za poplatek, turecká, italská a egejská, bary, kadeřnictví, internetový koutek, televizní místnost, tureckou kavárnu. Rozlehlý komplex bazénů disponuje 3 bazény, skluzavkami a dětským bazénem. Kryté lázně v japonském stylu náleží k lázeňskému centru. Ordinuje zde také lékař (za poplatek).

All inclusive zahrnuje tyto sportovní aktivity: Aerobik, boccia, lukostřelba, stolní tenis, místnost vybavená posilovacím nářadím, plážový volejbal, vodní gymnastika, 8 tenisových kurtů s křemičitým pískem (2 s umělým osvětlením za poplatek), jóga, pilates, tanec, akrobacie, malování, šlapadla, kanoe, hamam, sauna a parní lázeň. Za poplatek můžete vyzkoušet různé druhy vodních sportů, které nabízejí místní provozovatelé. K dispozici je dále za poplatek biliár, bowling, kurzy plachtění a surfování (i pro děti), herna a internetová kavárna, tenisová škola, rakety a míčky, 18-ti jamkové golfové hřiště, wellness – lázeňské centrum s různými masážemi a kosmetickými procedurami.
Děti mohou navštěvovat Miniclub (3 – 16 let), nebo můžete využít hlídání dětí za poplatek.

Můžete se ubytovat v nadstandardních dvoulůžkových pokojích s telefonem, přípojkou na internet (za poplatek), televizí a satelitem, minibarem, klimatizací, fénem, koupelnou, sprchou, WC, balkónem nebo terasou. Útulné superior pokoje mají navíc sedačku, balkón nebo terasu s výhledem na moře ze strany. Dá se také zamluvit pokoj s přímým výhledem na moře.
Apartmá nabízí hostům ložnici, obývací pokoj s pohovkou, přímý vstup k bazénu, balkón nebo terasu a další vybavení jako u pokojů. Family pokoj je velký cca 42 m², má pohovku, balkón nebo terasu s výhledem na zahradu, a jinak stejné vybavení jako apartmán. K apartmá pro rodiny o výměře cca 68 m² náleží 2 ložnice s pohovkou, postel větších rozměrů, manželská postel a balkón nebo terasa s výhledem na zahradu.
Lze si také objednat útulné rodinné superior apartmá se dvěmi ložnicemi, obývacím pokojem s pohovkou, balkónem nebo terasou s přímým vstupem k bazénu a výhledem na moře ze strany.
Lze zvolit i apartmá s přímým výhledem na moře.
Funguje zde také pokojová služba (za poplatek).

V ceně all inclusive plus je zahrnuto stravování formou bufetu, snídaně pro spáče, odpolední káva a koláč, svačiny, večeře v restauraci á la carte (rezervace předem nutná, částečně za poplatek), svačiny o půlnoci, místní a částečně i dovážené alkoholické a nealko nápoje, minibar na pokoji s vodou, soft drinky, ovocnými džusy a pivem.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecko, hotel Lykia World Antalya - jeden z pokojů

Turecko na Facebooku