Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Magnific, Gümbet (Bodrum)

Turecký hotel Magnific u Bodrumu

Hotel Magnific se nachází jen pár metrů od centra Gümbetu, přímo u oblázkové a písečné pláže. Mezi hotelem a pláží vede pěší promenáda. Centrum města Bodrum je vzdálené 3 km, letiště asi 45 km. K hotelu patří část pláže, kde jsou pro jeho hosty lehátka a slunečníky zdarma.

Hotelový komplex střední kategorie má celkem 176 pokojů, které jsou rozmístěny ve dvoupatrových obytných budovách v pěkné zahradě. K hotelu patří hala s recepcí, sejfy k pronajmutí a bar, restaurace s venkovní terasou, televizní koutek, zahrada s dětským hřištěm, plavecký bazén, dětský bazén a terasa ke slunění. Také zde jsou lehátka a slunečníky k dispozici zdarma.

Zdarma si můžete zahrát stolní tenis, minigolf, billiár, šipky nebo využít saunu a zábavní program. Za poplatek jsou pak turecké lázně, masáže a nabídka vodních sportů na pláži.

Pokoje jsou moderně zařízeny, na podlaze je dlažba, k vybavení patří individuálně regulovatelná klimatizace, televize se satelitem, sejf (za poplatek), minibar, koupelna, sprcha, vysoušeč vlasů, WC a balkón.
Rodinné pokoje tvoří dva pokoje spojené dveřmi, jinak jsou stejně vybaveny jako standardní pokoje.

Stravování: Polopenze formou bufetu, pokud je hostů méně než 30 (především během vedlejší sezóny), může být servírováno menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Magnific, Bodrum - pohled na bazén
Turecký hotel Magnific - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde se vším spokojeni a rádi přijedeme příští rok znovu! Nemůže být nic lepšího, tento hotel byl pro nás tím nejlepším rozhodnutím. Personál byl velmi milý. Jídlo a pití mohlo být objednáno dokonce na pokoj a bylo doručeno během několika minut. Hotel je postaven přímo v centru! Na pláži jste hned, hotel leží přímo u ní, také ve městě a taxíkem nebo autobusem se dostanete rychle do každého cíle. Jídlo bylo velmi chutné! Velký výběr především dezertů. Zábavní program se zde nekonal, takže ho nemohu hodnotit. K dispozici je stolní tenis, biliár a minigolf. Fitcentrum je dost malé a je vybaveno 2 běhacími pásy, 2 koly a lavičkou ke vzpírání. Pláž je přímo přede dveřmi. Podél pláže se dá procházet, je zde také mnoho restaurací, jsou ovšem dražší. Bazén byl skvělý – velký, čistý a udržovaný, obklopen zelení a květinami. Lehátka jsou tvrdá, neleží se na normálním polstrování ale na matracích, polštáře byly rozebrány. Děti si mohou hrát na dětském hřišti a v bazénku.

Turecko na Facebooku