Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marina Vista, Bodrum

Turecký hotel Marina Vista v Bodrumu

Hotel Marina Vista se nachází u přístavu s jachtami, asi 5 minut pěšky od centra města Bodrum. V blízkosti hotelu je mnoho obchodů, barů a restaurací. V okolí je velké množství veřejných pláží, na které se dá dojít pěšky nebo se dopravíte minibusem. Přeprava z letiště Bodrum trvá asi 45 minut.

Tento oblíbený, v roce 2007 renovovaný, hotel má pro své hosty k dispozici 85 pokojů, recepci, halu, bistro "Viva", restauraci "La Porta della Vista", bar, 24 hodinový pokojový servis.
Ve venkovních prostorách plných zeleně najdete plavecký bazén s odděleným dětským bazénkem a bar. U bazénu jsou slunečníky, lehátka a ručníky k dispozici zdarma.
Bezplatně si lze zahrát stolní tenis, zajít do fitcentra a do sauny.

Standardní pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, fénem, telefonem, LCD televizí se satelitem, sejfem, minibarem a klimatizací (individuálně regulovatelná). Každý pokoj dostává denně čerstvé noviny, lze si vybrat také typ polštáře.
Apartmány mají stejné vybavení jako standardní pokoje, obývací pokoj a ložnice jsou od sebe odděleny.

Stravování: Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Marina Vista - pohled na bazén
Turecký hotel Marina Vista - možnost ubytování

Komentáře

Prostředí bylo super, hotel si zaslouží více než 4 hvězdičky, poloha je velmi příjemná, bez hlasité hudby. Za zábavou se nemusí chodit daleko. V restauracích, které se specializují na různé kuchyně, které jsou na cestě směrem do centra, se dá chutně najíst a jsou čisté. Tento hotel se dá doporučit párům, které jsou zvyklý na určitý standard a přece chtějí být v centru dění. Hotel není vhodný pro děti s výjimkou malých dětí. Poloha hotelu byla super. Cesta před hotelem je však pouze jednosměrná, proto je dobré jít do centra pěšky nebo podniknout taxíkem dlouhou objížďku. Minibusem se musí jet dokonce do Gümbetu a zpět až do Otakaru a tam ještě jednou přestoupit na další minibus. Pokoj byl dostatečně velký, ale balkón dost malý. Co se týče obsluhy, měli číšníci mezi sebou často konflikty, které pak spolu nějak řešili. Zaměstnanci na recepci byly milí a vstřícní. Na jídlo jsme měli zamluvenou pouze snídani a pak jsme si vždy něco dali ve snackbaru. Na pláž jsme museli jezdit do Gümbetu, protože u hotelu pláž není. Pláž v Gümbetu byla skvělá. Mladým lidem, kteří se chtějí bavit doporučujeme pláž Alora v Gümbetu. Atmosféra jako stvořená na párty!

Turecko na Facebooku