Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Marmara Antalya

Hotel The Marmara Antalya s otáčející se budovou

Hotel The Marmara Antalya leží přímo u skalnatého strmého pobřeží a má vlastní plochu ke koupání, ke které se dostanete po projetí 70 m dlouhého tunelu. Antalya s četnými možnostmi nákupu a zábavy je vzdálena asi 5 km.

Hotel je postaven extravagantním způsobem francouzským architektem Christian Allartem. K dispozici je zde 232 pokojů, které se nachází ve 14-patrové hlavní budově a v na světě jedinečné, otáčející se budově se třemi patry. K vybavení hlavní budovy patří hala s recepcí, výtahy, bary, kadeřník, wellness centrum. Centrem hotelu je Tuti Floor o rozloze 1.200 m², sloužící jako víceúčelový prostor. Nachází se zde restaurace, knihovna, internetový koutek, galerie, horolezecká stěna, turecká kavárna, stěna s autogramy, houpačka, útulné zákoutí k posezení a muzeum koření.
Ve venkovních prostorách najdete plavecký bazén se sladkou vodou a terasou ke slunění a diskotékou pod širým nebem. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k dispozici bez poplatku.

V hotelovém komplexu si můžete zasportovat a pobavit se. Je zde k dispozici fitness, aerobik, gymnastika, sauna, turecké lázně – vše v ceně. Biliár, solárium, masáže a všechny služby z oblasti wellness, vodní sporty na pláži, které nabízí místní provozovatelé jsou za poplatek.

Pokoje jsou zařízené minimalisticky a plné kontrastů. Jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem s přímou volbou, přípojkou na internet, sejfem, televizí se satelitem, minibarem (za poplatek) a klimatizací. Rezervovat se dají také dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře. Dvoulůžkové pokoje mohou sloužit také jako jednolůžkové.
Dvoulůžkové pokoje Deluxe mají stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, nachází se však v otáčející se vedlejší budově.

Stravování probíhá formou polopenze a zahrnuje snídani a večeři ve formě bufetu.

Hotel The Marmara Antalya - možnost ubytování

Komentáře

Cítili jsme se zde skvěle! Velmi jsme si odpočinuli, mohli jsme si dělat, co jsme chtěli. Obsluha byla velmi dobrá, všichni vždy přátelští a rezervovaní. Vše bylo velmi, velmi čisté. Doporučujeme. Hotel byl velmi pěkný, vše zařízeno velkoryse, měli jsme zde svůj klid. Nekonal se zde žádný zábavní program, žádná hlasitá hudba. Asi to není nic pro děti, ty by se tady asi nudily. Jen jeden den jsme se pohybovali mimo hotel a navštívili jsme historické město Antalya. Dá se do něj snadno dojet autobusem, je však lepší vyzvednout si z jiného hotelu mapu, kterou na recepci nemají, protože je to v prvé řadě hotel pro obchodníky. Snídaně byly trochu špatné, ale jde o bědování na vysoké úrovni. K dispozici je zde fitness centrum, které vypadalo docela dobře. Pláž je zde postavená, je to fajn, do vody se dá jít po schodech a je zde dost místa. Kdo má rád písek, je na špatné adrese. Je zde malá potápěčská škola, kterou jsme nevyzkoušeli. U hotelu je velký bazén, ve kterém se dá dobře zaplavat. Voda je velmi čistá, není cítit zápach chlóru, k dispozici je vždy dostatek lehátek a slunečníků. Obsluha je u bazénu decentní a ručníky jsou zdarma. Hotel je spíše nevhodný pro rodiny s dětmi.

Turecko na Facebooku