Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mio Bianco, Akyarlar (Bodrum)

Turecký hotel Mio Bianco s bazénem

Hotel Mio Bianco (otevřen v dubnu 2010) se nachází asi 1 km od městečka Akyarlar. Letovisko Bodrum je vzdálené 24 km a letiště Bodrum 55 km. Přímo u hotelu je oblázková a písečná pláž, jejíž část náleží k hotelu. Lehátka a slunečníky jsou zdarma.

Součástí hotelu je 3-patrová hlavní budova a pět vedlejších budov s celkem 133 pokoji, dále hala s recepcí, dva výtahy, restaurace s venkovní terasou, restaurace á-la-carte, televizní koutek, bar u bazénu, bar na pláži, dětské hřiště, plavecký bazén s odděleným dětským bazénem. Také u bazénu jsou lehátka a slunečníky zdarma.
V ceně ubytování je stolní tenis, šipky, internet, sauna, turecké lázně, v hlavní sezóně také miniklub pro děti od 4 do 12 let. Zpoplatněn je billiár, půjčování kol, wellness služby a masáže.

Moderně zařízené pokoje jsou vybaveny telefonem s přímou volbou, televizí se satelitem, minibarem, sejfem, klimatizací, koupelnou, WC se sprchou a vysoušečem vlasů, malým balkónem.
Pokoje rodinného typu jsou stejné jako standardní pokoje, ale mají navíc ložnici, klimatizaci jen v jednom pokoji a větší balkón.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu (při méně než 30 hostech je možný výběr z menu), pozdní snídaně do 11 hod., snacky, káva, čaj, polévka o půlnoci, místní nápoje v barech od 10 do 24 hod, v baru na pláži pouze soft drinky do 18 hod., 1x týdně návštěva restaurace á-la-carte (nutná rezervace předem, v ceně nejsou nápoje).

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Mio Bianco - možnost ubytování

Turecko na Facebooku