Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Okaliptüs, Bitez (Bodrum)

Turecký hotel Okaliptüs s bazénem

Hotel Okaliptüs najdete přímo u pláže v městečku Bitez, asi 7 km od tureckého letoviska Bodrum. Dopravu zde zajišťují taxíky a minibusy. Přeprava na letiště Bodrum trvá asi 60 minut.

Hotelový komplex se zahradou se skládá ze 2-patrových budov s 68 pokoji, patří k němu také recepce (sejfy k pronajmutí), hlavní restaurace s terasou, restaurace, bar, snackbar.
Na zahradě je hostům k dispozici plavecký bazén s dětským bazénem. Lehátka jsou u bazénu zdarma. Pláž je písečná (v moři oblázková). Slunečníky, lehátka, houpací sítě a houpačky lze využít zdarma. Za poplatek lze provozovat na pláži parasailing, jízdu na banánech, windsurfing.

Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, televizí se satelitem, minibarem, klimatizací (individuálně regulovatelná), balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Okaliptüs s písečnou pláží
Turecký hotel Okaliptüs - možnost ubytování

Komentáře

Kdykoli bych sem přijela znovu…je to tady ideální jako romantická dovolená pro zamilované… Hotelový komplex je velmi pěkný. Je zde mnoho zeleně, palem, houpacích sítí, pěkná restaurace s proutěnými židlemi, pláž je bohatě vybavena posezeními, také lehátka jsou velmi pohodlná. Pokoje jsou obrovské a vzorně uklizené, na prostorném balkóně jsou pěkné polstrované proutěné židle ideální pro relaxaci a čtení. Anglicky se domluvíte bez problémů. Polopenze probíhala formou bufetu, výběr nebyl velký a jídla ne právě rozmanitá. Večer jsme chodili do různých rybích restaurací, kde jsme se za odpovídající cenu chutně najedli a prožili večer v pěkné atmosféře na pláži. Lehátka a slunečníky byly na celé pláži zadarmo!!! Bazén byl dost malý, ale čistý.

Turecko na Facebooku