Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ontur, Izmir

Turecký hotel Ontur se vstupem

Městský hotel Ontur se nachází přímo v centru města Izmir, v moderní čtvrti Cankaya, v blízkosti Gazi Boulevards s mnoha obchody a zábavními podniky. Asi 350 metrů je vzdálená krásná plážová promenáda s různými restauracemi. Dopravu zajišťují taxíky a minibusy. Letiště leží asi 18 km daleko.

V roce 2007 otevřený moderní hotel má dohromady 80 pokojů, které jsou rozmístěny na 6 patrech. Ke komfortnímu zařízení hotelu patří vstupní hala s recepcí, posezení, výtahy, připojení k internetu Wireless-LAN (za poplatek), dále pak á-la-restaurace, bar, televizní koutek, konferenční místnost, prádelna, 24 hodinová pokojová služba a parkoviště.
V ceně ubytování je zahrnut krytý bazén, malé moderní fitness centrum a sauna. Za poplatek jsou masáže.

Dvoulůžkové pokoje (25 m2) jsou moderně vybavené, jejich součástí je koupelna, WC, fén, koberec, telefon, připojení k internetu, sejf, televize se satelitem, minibar (za poplatek) a klimatizace (centrálně řízená, pouští se v určité hodiny). Možnost přistýlky. Dvoulůžkové pokoje je možno využít také jako jednolůžkové.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - ráno se u snídaně obsloužíte u bohatého bufetu, večeře se podávají formou menu v restauraci á-la-carte. K večeři je také vyžadováno přiměřené oblečení.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Ontur - ubytování
Turecký hotel Ontur s vnitřním bazénem

Místo

Hotel Ontur 38° 25' 25.3308" N, 27° 8' 28.5432" E

Komentáře

Byla jsem velmi mile překvapena. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti tržnice. Personál je velmi profesionální, pokoje velké. Vše bylo udržováno v čistotě, servis byl skvělý. Ve fitness místnosti jsou všechny přístroje nové, bazén není moc velký, ale zato čistý a nový a člověk se zde cítí velmi dobře. Vše na úrovni pěti hvězdičkového hotelu!!!
Location

Turecko na Facebooku