Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Onura Holiday Village, Torba

Turecký hotel Onura Holiday Village u moře

Hotel Onura Holiday Village se nachází v hezkém zálivu, v oblasti Torba. Písečno-oblázková pláž, která patří k hotelu, leží asi 200 m daleko. Centrum města Bodrum s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 8 km, letiště Milas 25 km.

Hotelový komplex má 199 pokojů, které jsou rozmístěny v šesti 2-patrových budovách, vstupní halu s recepcí a barem, vnitřní a venkovní restauraci, bar u bazénu, konferenční místnost, kadeřnictví, minimarket.

Ve venkovních prostorách najdete plavecký bazén s odděleným dětským bazénem a se skluzavkami (v provozu každou hodinu), poolbar, snackbar a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma, osušky za kauci.

V ceně ubytování je tenisový kurt s tvrdým povrchem, basketbal, minifotbal, plážový volejbal, stolní tenis, hamam a sauna, televizní koutek, diskotéka a zábavní program. Za poplatek je umělé osvětlení tenisového kurtu, masáže a internetový koutek.

Pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, kosmetickým zrcadlem, fénem, telefonem, televizí se satelitem, ledničkou, sejfem, koberci na podlaze, klimatizací (individuálně regulovatelná) a balkónem nebo terasou.
Rodinné pokoje sestávají z obývacího pokoje s pohovkou pro 2 osoby a z 1 ložnice se dvěma oddělenými postelemi. Jinak mají stejné vybavení.

Stravování: All inclusive - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky, odpolední káva, čaj a koláč, půlnoční polévka, místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Onura Holiday Village s bazénem
Turecký hotel Onura Holiday Village - možnost ubytování

Turecko na Facebooku