Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Özkaymak Falez, Konyaalti (Antalya)

Hotel Özkaymak Falez, Antalya

Hotel Özkaymak Falez leží na plošině u skály, nad pěknou písečnou pláží Konyaalti, na kterou můžete dojít pěšky po pěšině a schodech. Je vzdálená 650 m, ale lze k ní dojet také autobusem. Hotel se nachází 1 km od města Antalya s četnými nákupními a zábavními příležitostmi, kam se můžete také dopravit autobusem.

Hotel je komfortně vybaven, má nádherný panoramatický výhled na záliv Konyaalti. K dispozici je zde celkem 342 pokojů, které se nachází ve 13 poschodích. K zařízení náleží přijímací hala s recepcí, příjemné posezení, výtahy, bar v hale, restaurace se stravováním ve formě bufetu, restaurace á la carte (za poplatek), bar, obchody, kadeřnictví, lázeňské a wellness centrum. V udržované zahradě se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, snack bar a terasa ke slunění. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu a na pláži v ceně.
V ceně ubytování jsou 4 tenisové kurty s tvrdým povrchem (umělé osvětlení a vybavení za poplatek), volejbal, stolní tenis, šipky, gymnastika, fitness, sauna, turecké lázně a jacuzzi. Za poplatek je biliár, internet, masáže, všechny procedury v lázeňském a wellness centru, různé vodní sporty, které nabízí místní provozovatelé.

Dvoulůžkové pokoje jsou vkusně zařízeny a vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí a satelitem, minibarem, klimatizací a balkónem. Dvoulůžkové pokoje lze využít také jako jednolůžkové.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, snídaně pro spáče, odpolední káva, čaj a koláč, polévka o půlnoci, místní alkoholické a nealko nápoje od 10.00 do 24.00, minichladnička na pokoji je denně doplňována soft drinky.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Özkaymak Falez v Turecku - jeden z pokojů

Komentáře

I když byla turistická sezóna, byl bar až do 11. 6. zavřen, ve výtahu byla reklama na restauraci s panoramatickým výhledem, ta však nebyla nikdy otevřena. Prostředí okolo zavřené restaurace dávalo tušit, že nebyla využívána už několik let. Prostředí okolo bazénu bylo velmi pěkné a dalo se zde odpočinout, i když někdy zde byla pouštěna hudba příliš nahlas. Management bychom doporučili vyměnit, protože nebyli schopni poskytovat moderní služby a dostatečně motivovat personál. Hotel připomíná atmosféru 50-tých let ve východním bloku. Přesto jsme si dovolenou užili, protože to byla dovolená, kdy jsme se převážně koupali. Poloha hotelu je velmi dobrá, protože je to kousek na pláž a zároveň jste za 15 minut v centru města a v přístavu. Antalya je zajímavé město, lidé jsou velmi milí a otevření.

Turecko na Facebooku