Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Radisson Blu Resort & Spa, Cesme

Turecký hotelový komplex Radisson Blu Resort

Hotel Radisson Blu Resort se nachází přímo u písečno-oblázkové pláže, která náleží k hotelu. Centrum Cesme s nákupními středisky a zábavními podniky je vzdáleno asi 3 km, dostanete se tam taxi nebo minibusy.

Luxusní hotelový komplex, který byl postaven v roce 2009, nabízí veškerý komfort a celkem 312 pokojů. Ke komfortnímu vybavení patří přijímací hala s recepcí a křesílky, výtahy, internetový koutek. Dále pak restaurace, bary, obchody, prádelna, nepřetržitý pokojový servis a lékař, který ordinuje v určité hodiny.
Prostředí kolem hotelu je vkusně upraveno, najdete zde bazén se sladkou vodou, s terasou ke slunění a barem. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu a na pláži zahrnuty v ceně.

Ke sportovnímu vyžití slouží 3 tartanové tenisové kurty (vybavení a umělé osvětlení za poplatek) a fitness centrum, které jsou v ceně. Na pláži se lze věnovat různým vodním sportovním radovánkám, které za poplatek nabízí místní provozovatelé.
Moderní termální lázně a wellnes centrum nabízí uvolnění a odpočinek za poplatek. Při objednávce masáží a jiných služeb je využití lázní a wellnes centra v ceně.
Pro děti je v určenou dobu dopoledne a odpoledne otevřen miniclub s hlídáním a po celý den dětský bazén.

Moderní pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem, připojením k internetu, minibarem (za poplatek).

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecko, hotel Radisson Blu Resort - možnost ubytování

Komentáře

S pobytem jsem byla velmi spokojena. Jediné mínus byly nepřiměřeně vysoké ceny za nápoje při večeři a také u baru. Tento hotel je vhodný pro ty, kteří touží po klidu a odpočinku. Kvalita jídel a nápojů byla velmi dobrá.

Turecko na Facebooku