Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rixos Sungate, Beldibi

Turecký hotel Rixos Sungate u moře

Velmi oblíbený hotel Rixos Sungate se nachází na výběžku pohoří Taurus na klidném místě, asi 1 km od centra městečka Beldibi. Leží přímo na široké hotelové pláži, kterou tvoří oblázky s pískem. Město Kemer s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 15 km směrem na sever, letiště Antalya přibližně 25 km. Mezi městy funguje dobré spojení dolmuší.

Luxusní hotelový komplex rozkládající se na ploše 250.000 m2 se skládá z hlavní budovy, terasovitých domků, rodinných domků u moře a luxusních vil, celkem disponuje 1094 pokoji. K zařízení patří recepce, lobby, 3 restaurace formou bufetu (vnitřní i venkovní), 10 speciálních restaurací (italská, turecká, řecká, čínská, japonská, Tepenyaki, mořské plody, barbecque, kebab, turecká a mexická), 15 barů, obchodní centrum, kongresové centrum, fitness centrum, spa & wellness centrum, beauty centrum, obchody, internetová kavárna, kadeřnictví, amfiteátr, diskotéka.

V rozlehlé zahradě najdete bazénový komplex, vodní park s 10 tobogány, samostatný dětský bazén (není vyhřívaný), bary, sluneční terasy. Slunečníky, lehátka osušky u bazénu i na pláži jsou zdarma.
Pro děti je určené Kids´Kingdom o rozloze cca 20.000 m2, kde je Mini Club (4-13 let), restaurace pro děti, dětské animační programy, herna, dětské hřiště, mini zoo, dětský bufet a mini diskotéka.

V ceně ubytování je 5 tenisových kurtů, stolní tenis, plážový volejbal, mini fotbal, basketbal, šipky, aerobic, vodní pólo, vodní aerobik, step aerobik, lukostřelba a střelba ze vzduchovky, surfování, plachtění a katamarán (s mezinárodní licencí), šlapadla, kánoe, fitness, turecké lázně, sauna, parní lázeň, celodenní animační programy, večerní představení a show.
Za poplatek jsou tenisové rakety a míče, tenisové lekce, bowling (4 dráhy), kulečník, Play station, internetová kavárna, surfování a plachtění, všechny procedury ve spa & wellness centru, beauty centrum, škola potápění, motorizované vodní sporty na pláži provozované místními podnikateli.

Standardní pokoje v hlavní budově jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, kobercem, klimatizací (centrálně řízenou), telefonem s přímou volbou, satelitní TV s hudebními kanály, přístupem k internetu, minibarem, trezorem, balkónem nebo terasou.
Rodinné pokoje (cca 58 m²) se nacházejí ve vedlejších budovách, skládají se ze dvou pokojů propojených spojovacími dveřmi, každý pokoj má samostatný vchod. Jinak je vybavení je stejné jako ve standardním pokoji.

Stravování: Ultra all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, snacky a zmrzlina po celý den, odpolední káva, čaj a koláče, půlnoční občerstvení, místní alkoholické a nealko nápoje po celý den do 02.00 hodin, minibar na pokoji je doplňován denně nealkoholickými nápoji a pivem.

(údaje jsou z roku 2011)

Turecký hotel Rixos Sungate s bazénem
Turecký hotel Rixos Sungate s pláží
Turecký hotel Rixos Sungate - ubytování

Místo

Hotel Rixos Sungate 36° 42' 7.2828" N, 30° 34' 16.4604" E

Komentáře

Vybral jsem si tento hotel kvůli jeho velké rozloze a široké nabídce trávení volného času také mimo sezónu (krytý bazén, hamam, sauna, místnost s whirlpoolem) a udržovaného venkovního zařízení. Vhodný pro rodiny s dětmi - obří vodní park s nádhernými skluzavkami, delfinárium a velké dětské a sportovní hřiště, před rodinnými domky soukromé bazény. Prostě super !
Location

Turecko na Facebooku