Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Royal Asarlik Beach, Gümbet

Turecký hotel Royal Asarlik Beach

Hotel Royal Asarlik Beach se nachází přímo u pláže v zálivu Gümbet, je vzdálen asi 3 km od města Bodrum. Cesta z letiště v Bodrumu trvá asi 60 minut.

Hotelový komplex sestává z ubytovací a klubové části, dohromady je zde 340 pokojů, v hlavní budově najdete recepci, výtahy, vnitřní a venkovní restauraci s posezením na terase, 3 restaurace á-la-carte, bary, obchody a kadeřnictví. Na zahradě jsou 3 bazény s odděleným dětským bazénem.
Slunečníky, lehátka a ručníky jsou jak u bazénu tak i na pláži k dispozici zdarma.

Zdarma si lze zahrát stolní tenis a šipky, zajít do posilovny, sauny anebo hamamu. Zdarma je rovněž celodenní zábavní a sportovní program a večerní zábava. Zpoplatněno je wellness centrum, masáže a jacuzzi, návštěva internetové kavárny, vodní sporty na pláži.

Pokoje v hlavní budově jsou vybaveny koupelnou, WC, fénem, telefonem, TV se satelitem, zrcadlem, sejfem, minibarem, parketami, klimatizací (centrálně řízená) a balkónem s výhledem do zahrady. Za příplatek je možný výhled na moře.
Pokoje Superior se nacházejí v klubové části, jsou nově renovovány. Vybavení je stejné jako u pokojů v hlavní budově s výhledem do zahrady, mají však sprchu a na podlaze dlažbu,balkón nebo terasu.
Rodinné pokoje Superior se nacházejí rovněž v klubové části, sestávají z ložnice s dvojlůžkem a dvěma samostatnými postelemi.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky (od 14 do 17 hodin), káva nebo čaj a koláče (od 17 do 18 hodin), půlnoční polévka (od 23 do 24 hodin), sendviče (od 00 do 7 hodin). 1 x během pobytu je v ceně návštěva jedné ze 3 restaurací á-la-carte (středomořská a čínská kuchyně, rybí a turecké speciality). Všechny nelko a alkoholické nápoje místní výroby (některé i dovozové).

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Royal Asarlik Beach - možnost ubytování

Komentáře

Rozhodně se vyplatí jet sem na dovolenou, nemáme co vytknout. Personál byl velmi milý a snaživý, jídlo bylo špičkové a se vším ostatním jsme byli také spokojeni. Nápoje, na které se nevztahovalo all inclusive, byly relativně drahé, ale takové to je všude v Bodrumu. Kdybyste chtěli ležet pěkně pod palmami, stačí dojít na pláž Arsalik (vedle novostavby Royalu), je to tam mnohem lepší než na pláži u hotelu.

Turecko na Facebooku