Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sealife Resort & Spa, Konyaalti (Antalya)

Hotel Sealife Resort & Spa v turecké Antalyi

Příkře se svažující oblázková pláž je vzdálena od hotelu Sealife Resort & Spa asi 100 metrů, od hotelu je oddělena pouze cestou. Do centra města Antalya je to přibližně 10 km, zde najdete mnoho příležitostí k nákupu a zábavě, spojení minibusy je zajištěno. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno přibližně 15 km.

Hotel má 240 pokojů, které jsou rozděleny do 6 pater. K zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, výtahy, restaurace, restaurace á la carte, diskotéka, televizní místnost, čtenářský koutek, internetová kavárna, krytý bazén s odděleným dětským bazénem, wellness centrum, 4 konferenční místnosti, kadeřník a malé obchody.
V udržované zahradě se nachází 2 plavecké bazény se sladkou vodou, bar a pěkná terasa ke slunění. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou v ceně. Malým hostům nabízí hotel hernu, aquapark se 2 skluzavkami a oddělený dětský bazén.

V ceně ubytování je stolní tenis, šipky, fitness centrum, aerobik, gymnastika, sauna, turecké lázně a zábavní program.
Za poplatek lze provozovat tyto sportovní aktivity a zábavu – tenis, masáže, peeling, všechna ošetření ve wellness centru a různé možnosti vodních sportů nabízené místními provozovateli.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem, internetem (za poplatek), sejfem, televizí a satelitem, minilednicí, klimatizací a balkónem. Dvoulůžkové pokoje lze využít také jako jednolůžkové.

V ceně all inclusive je zahrnuta snídaně, oběd a večeře ve formě bufetu, snídaně pro spáče, odpolední koláč, káva a čaj, polévka o půlnoci, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 0.00 (nápoje na diskotéce nejsou v ceně).

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Sealife Resort & Spa v Antalyi - možnost ubytování

Komentáře

Velmi se nám zde líbilo, hotel má své vlastní wellness centrum s tureckými lázněmi, olejovými masážemi, masážemi obličeje atd. Velmi jsme si zde odpočinuli. Byli jsme spokojení s hotelem, který jsme si vybrali. Ve srovnání s ostatními hotely, kde jsme byli na dovolené, jsme byli velice spokojeni s wellness centrem. Ve 12 hodin jsme byli odhlášeni z hotelu, poté jsme již nedostali nic k pití, služby all inclusive byly ihned ukončeny. Jídlo bylo výborné. Pro každého se zde něco našlo!

Turecko na Facebooku